Nuorten tapahtumat

JHL:n nuorten valtakunnalliset tapahtumat on tarkoitettu pääasiassa liiton 30 –vuotiaille ja nuoremmille jäsenille. Opiskelijatoimintaan ja –tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki liiton opiskelijajäsenet iästä riippumatta.

tyttö ja skeittilautaLaita päivämäärät kalenteriisi jo nyt, ettet missaa vuoden vauhdikkaimpia ja mielenkiintoisimpia tapahtumia!

JHL:n nuorten valtakunnalliset tapahtumat on tarkoitettu pääasiassa liiton alle 30 –vuotiaille jäsenille. Opiskelijatoimintaan ja –tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki liiton opiskelijajäsenet iästä riippumatta.

Osallistuminen kaikkiin tapahtumiin on maksutonta ja tarkemmat ohjeet matkalipuista ja muista käytännön asioista lähetetään aina tapahtumakohtaisesti osallistujille. Lisäksi alueelliset nuorisojaostot järjestävät tapahtumia ja toimintaa alueen nuorille ja opiskelijoille. Lisää alueiden toiminnasta voit lukea aluetoimistojen omilta sivuilta.

Seuraathan meitä myös sosiaalisen median kanavissa, niin näet aina ensimmäisten joukossa tulevien ja menneiden tapahtumien tiedot ja fiilikset! Kaikista tapahtumista ja tilaisuuksista saa ajankohtaista tietoa JHL:n nuorten  Facebookista ja Instagramista!

Tapahtumia ja lisätietoja päivitetään säännöllisesti, joten pysy kanavilla!

JHL:n nuorten ja opiskelijoiden kokoukset ja kekkerit, tapahtumat ja tapaamiset 2020

Tapahtumat tarkentuvat vielä lähempänä ja ilmoittautumiset aukeavat tälle sivulle.

Elokuu

28.-30.8.      Liittojen yhteinen työmarkkinakoulutus

Syyskuu

18.-20.9.      Nuorten kurssi, JHL –opistolla Helsingissä

Lokakuu

3.-4.10.         SAK:n nuorten syyssutinat

16.-18.10.    JHL+PAM: opiskelijoiden Amazing Race! Helsinki+Tallinna