Jäsenedut

JHL:n jäsenedut ovat valtavan monipuoliset. Ne ulottuvat työelämän turvasta vapaa-ajan etuihin. Saat työpaikalla asioitasi ajavan luottamusmiehen ja monia mahdollisuuksia koulutukseen. Saat ilmaiseksi kattavan vakuutuspaketin ja jäsenlehden. Alennusta saat lähes asiasta kuin asiasta, muun muassa risteilyistä, hotelleista, lomapaikoista, liikuntapalveluista ja äänikirjoista.

Etusi työelämässä

Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi kaikki ammattiliiton, työttömyyskassan, aluetoimiston ja yhdistyksesi palvelut ja edut.

Saat:

 • Ammattiliittosi JHL neuvotteleman työ- tai virkaehtosopimuksen. Siinä on sovittu esimerkiksi palkastasi, työajastasi ja vuosilomastasi.
 • Apua työpaikkasi luottamusmieheltä ja yhdistykseltäsi.
 • Monipuolista liiton järjestämää koulutusta sekä rahallista tukea avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin.
 • Mahdollisuuden saada ilmaista oikeusapua ja lakimiehen palveluja työelämän ongelmatilanteissa.
 • Aluetoimiston ja yhdistyksesi avun erilaisissa työelämän tilanteissa sekä tilaisuuden osallistua niiden järjestämiin tapahtumiin ja koulutukseen.
 • Turvaa työttömyyden varalta.

Työelämän etujen lisäksi sinä jäsenenä pääset nauttimaan monista vapaa-ajan eduista. Hyödyntämällä JHL:n hankkimia jäsenetuja säästät selvää rahaa.

Vakuutukset

Turvan vakuutusedut

Matkustajavakuutuksessa ovat vakuutettuina liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Jos täytät 70 vuotta matkan aikana, sinulla tulee olla itse ostettu matkustajavakuutus niille vuoden matkapäiville, jolloin olet 70-vuotias tai sitä vanhempi.

Matkustajavakuutuksessa vakuutettuja ovat JHL:n jäsenen mukana matkalla olevat alle 15-vuotiaat jäsenen omat lapset, omat lapsenlapset ja puolison lapset. Myös mukana matkustavat alle 15-vuotiaat samassa taloudessa asuvat lapset kuuluvat vakuutukseen.

Mitä matkavakuutus korvaa?

Matkustajavakuutus korvaa matkalla alkavan sairauden tai sattuvan tapaturman hoitokuluja. Lisäksi vakuutuksesta korvataan matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkavakuutus ei koske matkatavaroita

Matkustajavakuutuksesta ei korvata matkatavaroille sattuvia vahinkoja, joten matkatavarat on vakuutettava erikseen. Kannattaa tarkistaa oma kotivakuutus, sillä matkatavarat saattavat jo sisältyä siihen.

Vakuutettuja ovat kaikki liiton jäsenet aina siihen päivään saakka, kun jäsen täyttää 70 vuotta. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa mainituissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Vakuutukseen sisältyy korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta, mutta ei tapaturman aiheuttamista hoitokuluista.

JHL tarjoaa jäsenilleen myös etätyövakuutuksen. Vakuutus on voimassa etätyöpaikassa ruokailuiden, taukojen ja muun kuin etätyöhön liittyvän tavanomaisen liikkumisen aikana sisätiloissa ja etätyöpaikan piha-alueella.

Järjestövakuutus sisältää

 • matkustajavakuutuksen
 • matkatavaravakuutuksen
 • matkavastuuvakuutuksen
 • matkaoikeusturvavakuutuksen.

Esimerkiksi sinä ja matkatavarasi olette vakuutettuja JHL-opiston tai liiton järjestämissä koulutustilaisuuksissa ja jäsentapahtumissa.

Henkivakuutuksella huolehdit, että läheisesi pärjää taloudellisesti, jos jonain päivänä äkillisesti menehdyt. Esimerkiksi asuntolainan ja muiden kulujen ei tarvitse kaatua kokonaan puolison niskaan.

Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti JHL:n jäsenelle edullinen henkivakuutus:

 • vain 6,77 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2021: 30-vuotias JHL:n jäsen, korvaussumma 100 000 €).

Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Ota henkivakuutus osoitteessa turva.fi/henkivakuutus.

JHL:n jäsenten valtakunnallinen palvelunumero 010 195 109 on avoinna arkisin klo 8.00–18.00.

Korvauspalvelujen palvelunumero 010 195 108 on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00–16.00.

Palvelunumeroissa on paikallispuhelun hinta koko Suomessa.

Ifin ja Kalevan vakuutusedut

Vakuutusyhtiö If tarjoaa vakuutusetuja JHL:n jäsenille. Tutustu niihin Ifin liittosivuilta.

JHL:n jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on JHL:n jäsen.

Esim. vakuutettuina 30-vuotias JHL:n jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa, 100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä 9,80 €/kk.

Tutustu tarkemmin osoitteessa kalevavakuutus.fi/jhl.

Liiton lomapaikat

Tarjoamme sinulle edullisia lomapaikkoja läpi kotimaan ja Holiday Clubin lomaosakkeita eri puolilla Suomea.

Tietotekniikka

Risteilyt ja hotellit

Risteilyt

Tallink Silja ja Club One tarjoavat jäsenetuna Club One Silver-tason edut JHL:läisille. Liittyminen on sinulle ilmaista. Lisää liittyessäsi liiton sopimusetunumero sille varattuun kenttään (Agency ID) liittymislomakkeella. JHL:n sopimusetunumero on 5596.

Jos olet jo Club One -jäsen ja Bronze-tasolla, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin etu lisätään tilisi tietoihin.

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.tallinksilja.fi/liity-jaseneksi. Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa 5596.

Ammattiliitto JHL:n jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta. Alennus koskee sekä henkilö- että ajoneuvolippuja. Alennus on voimassa 29.2.2024 saakka.

Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä varausvaiheessa tuotekoodia tuotekoodia JARJ23.

 1. Aloita varaus valitsemalla reitti, päivämäärät, lähdöt, matkustajat ja ajoneuvot Eckeröline/JHL sivun yläosassa näkyvällä varausalueella.
 2. Seuraavaksi avautuvalla varaussivulla etsi ja valitse kohta Tuotekoodi.
 3. Kirjoita tuotekoodi kenttään ja valitse Syötä.
 4. Tuotekoodi latautuu ja näet alennusrivin ostoskorissa.
 5. Valitse haluamasi lisäpalvelut ja jatka varausta.

Tee varaus: Eckeröline/JHL

Voimassa oleva jäsen- / henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Katso myös kokouspakettien sekä reitti- ja risteilymatkojen jäsenhinnat.

Viking Line tarjoaa JHL:n jäsenille etuja vapaa-ajan matkoista. Etu voi olla jopa 20 % päivän hinnasta. Kerro matkaa varatessasi JHL:n jäsenyydestä ja varaudu esittämään JHL:n jäsenkortti lippuja lunastaessasi.

Katso tarkemmin edut ja tuotetunnukset:  Viking Line – JHL edut

Hotellit

Nallikari Lomakylä Oulussa tarjoaa JHL:n jäsenille 15 % alennuksen Lomamökkien ja Poiju Villojen päivän hinnasta.

Etu on voimassa 31.5.2023 saakka sekä 1.9.–22.12.2023, kun varaus on vähintään 2 yötä. Saadaksesi alennuksen, sinun on tehtävä varaus suoraan lomakylän varaussivuston kautta, viimeistään seitsemän vuorokautta ennen saapumista. Alennuksen saat kampanjakoodilla LIITTOETU.

Etu annetaan päivän hinnasta, kun maksu suoritetaan saavuttaessa. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin tai kolmannen osapuolen kautta tehtyihin varauksiin. Etu ei koske majoituksen yhteydessä varattavia lisäpalveluita.

Varauksia koskevat normaalit varaus- ja peruutusehdot. Etuhintaista majoitusta rajoitettu määrä. Esitäthän jäsenkorttisi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Etu käytettävissä yksittäisiin henkilökohtaisiin varauksiin.

Tutustu kohteeseen ja varaa oma lomasi Ympärivuotisesta Nallikarin lomakeskuksesta.

Ikaalinen Spa tarjoaa JHL:n jäsenille -30 prosenttia alennusta päivän hinnasta päärakennuksen
huoneissa sekä Loft-rakennuksen Economy-huoneissa.

Tarjous voimassa 10.06.2024 asti (pois lukien 24.–26.12.2023) ja sen saa vain uusista varauksista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Huone maksetaan varausta tehtäessä. Varausta ei voi perua, mutta sen voi siirtää toiseen ajankohtaan.

Alennuksen saa koodilla JHL sekä nettivarauksista että myyntipalvelusta (03 4511 / myynti@ikaalinenspa.fi)

Kaikkiin majoituksiin sisältyy lisäksi aamiainen, sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Ikaalinen Span tanssipaketit

Nyt kahden vuorokauden majoitus ti–to kahdelle hengelle, sisältäen aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä liput keskiviikon Tähtitansseihin (kahdelle hengelle).

 • Superior1/Superior2 -huone 199 e (norm. 388 e), alennus -49 %
 • Loft WoW 189 e (norm. 348 e), alennus -46 %
 • Loft Eco 139 e (norm. 268 e), alennus -48 %
 • Lakeside Suite 299 e (norm. 628 e), alennus -52 %

Alennuksen saa vain uusiin varauksiin, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Käytä koodia FRENDIDANC, huoneita saatavilla rajoitetusti!

Ikaalinen Span stand up -paketit

Nyt kahden vuorokauden majoitus ke–pe kahdelle hengelle, sisältäen aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä liput Stand Up -keikalle (kahdelle hengelle).

 • Superior1/Superior2 -huone199 e (norm. 388 e), alennus -49 %
 • Loft WoW 189 e (norm. 358 e), alennus -47 %
 • Loft Eco 139 e (norm. 278 e), alennus -50 %
 • Lakeside Suite 299 e (norm. 638 e), alennus -53 %

Alennus saatavissa vain uusiin varauksiin eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Käytä koodia FRENDISTUP, huoneita saatavilla rajoitetusti!

Katso syksyn tanssi- ja stand up -pakettien esiintyjät.

The Folks Hotel Konepaja Helsinki tarjoaa JHL:n jäsenille majoitusetuna -10 % alennuksen päivän huonehinnasta. Varaukset on tehtävä suoraan verkkosivujen www.folkshotels.fi kautta käyttämällä koodia: LIITTOETU. Etuhinnat ovat voimassa 31.12.2023 asti.

Hotellilla on yhteensä 146 hotellihuonetta. The Folks Hotel Konepaja on avattu vuonna 2020 historialliselle Konepajan alueelle Vallilaan.

Huoneen hintaan sisältyy Wellness-osaston käyttö, joka sisältää laadukkaan kuntosalin, suomalaisen saunan sekä höyrysaunan. Hotellin pihassa on pysäköintipaikkoja ja latauspisteitä sähköautoille, ja niitä voi varata etukäteen käyttöön. Lisäksi hotellissa on hyvin varusteltuja kokoustiloja ja hotellin kivijalasta löytyy Albina-ruokaravintola.

Hotel AX/Primehotels tarjoaa JHL:n jäsenille vapaa-ajan majoituksiin 15 % alennuksen päivän alimmista julkisista hinnoista.

Kun varaat majoituksen netistä, www.hotelax.fi varauskoodilla JHLAX, saat myös 10 euron ravintolaetusetelin Hotel AX:in ravintolaan (yksi etuseteli per varaus, voimassa viipymän ajan). Etu on voimassa 31.12.2023 asti. Näytäthän jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa, sisään kirjautuessasi.

Hotel AX sijaitsee osoitteessa Välimerenkatu 18, 00180 Helsinki.
Hotelli on Suomen ensimmäinen taidehotelli, jossa päätaiteilijana toimii Stefan Lindfors.

Yyterin virkistyshotelli tarjoaa JHL:n jäsenille 20 % alennuksen standard-huoneista ja kaikista normaalihintaisista majoituspaketeista (ei koske sviittejä).

Erikoisetuna yhden vuorokauden perhepaketti 120 euroa/vrk. sisältäen 1 vrk:n majoituksen perhehuoneessa (2 aikuista ja 2 lasta 4–14v), buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Edut ovat voimassa 2.1.–31.5.2023 sekä 1.9.–31.12.2023. Huom! Ei voimassa erikoistapahtumien ja juhlapyhien aikaan.

Varaus tulee tehdä suoraan hotelliin joko puhelimitse numeroon 02 628 5300 tai sähköpostitse info@virkistyshotelli.fi. JHL:n jäsenyys on mainittava jo varausvaiheessa.

GreenStar-hotellit tarjoavat JHL:n jäsenille kiinteähintaisen, edullisen majoituksen Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa.

Varaukset osoitteesta www.greenstar.fi varauskoodilla SAK. Varaudu näyttämään liiton jäsenkorttisi vastaanotossa.

Majoitu ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa 15 prosentin alennuksella. Saat JHL:n jäsenenä Strawberry-hotelleista 15 % alennuksen päivän hinnoista. Tarjous on voimassa kaikissa huoneluokissa ympäri vuoden, kun majoituspäivä on perjantai, lauantai tai sunnuntai.

Katso tarkemmin sivulta strawberry.fi/jasenyys. Majoitus maksetaan hotelliin saavuttaessa. Varaukset ovat peruttavissa ilman kuluja klo 16:00 saakka saapumispäivänä.

Sunnuntai–torstai, 20 % alennus

 • hotellihuoneista
 • loma-asunnoistasunnuntai- torstai hotellihuoneiden
 • puolihoito- ja täysihoitoaterioista

Perjantai–lauantai, 10 % alennus

 • hotellihuoneista
 • loma-asunnoista
 • puolihoito- ja täysihoitoaterioista

Varausehdot:

 • Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista.
 • Varaus tulee tehdä liiton jäsenen tai henkilökuntaan kuuluvan nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on JHL:n jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.
 • Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia.
 • Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla: 1, 8-10, 27-29, 52.
 • Varauksia koskevat normaalit peruutus- ja maksuehdot.

JHL:n jäsenille nyt 20 % alennuksen kaikista yöpymisistä Polku Hotellista Espoon Nuuksiossa. Alennuksen saa koodilla JHL20.

Sesonkiajan ulkopuolella (3.9. alkaen) alennus vähintään kolmen yön yöpymisistä on 50 % koodilla JHL50.

Polku Hotelli sijaitsee kauniin Nuuksion luonnonpuiston keskellä vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotellissa on yhteensä 17 huonetta tai sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja kuntosali ja sauna.

Järven rannassa on rantasauna ja kota, joita voi varata käyttöön.

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Tarjous on voimassa toistaiseksi ja vain etukäteen polkuhotel.com -sivustolla tehtyihin tilauksiin. JHL:n jäsenet voivat käyttää tarjousta kerran. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tuetut lomat JHL:n jäsenille

Tuettuja lomia voi hakea lomajärjestöiltä Hyvinvointilomat ry:ltä ja Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:ltä.

Hyvinvointilomat ry järjestää tuettuja täysihoitolomia. Lomiin haetaan Hyvinvointilomien nettisivujen kautta. Kuka tahansa voi hakea näitä lomia.

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella. Hyvinvointilomat ry valitsee osallistujat ja ilmoittaa valinnoista kirjallisesti. Hakeminen ja valituksi tuleminen eivät edellytä ammattiliiton jäsenyyttä.

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee hyvinvointilomia Veikkauksen tuotoilla.

Lomaa voit etsiä joko loman alkamisajankohdan tai lomakohteen mukaan. Lomahaku tapahtuu linkistä https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/

Salonsaaren lomakylä

Lapsiperheiden syysloma
16.10.–21.10.2023
Omavastuu: 90 €/5 vrk
Hakuaika: 1.–31.8.2023

Lomakoti Kotoranta

Sydänloma (eläkeläiset)

25.–30.9.2023
Omavastuu 90 €/ 5 vrk
Hakuaika: 1.–31.8.2023

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää hyvinvointijaksoja aikuisille ja lapsiperheille.

Perhejaksot on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia. Tarkoitus on auttaa perheitä lisäämään liikuntaa ja omaksumaan terveellisiä tapoja arjessa. Liikkumisen iloa haetaan lajikokeiluilla ja yhdessäololla.

Aikuisten kursseilla haetaan keinoja itsensä hyväksymiseen ja tarjotaan tukea elämäntaparemonttiin. Kurssien aikana voit tutustua uusiin liikuntamuotoihin, saat tietoa ravinnosta ja voit liikkua ohjatusti luonnonläheisessä ympäristössä.
Aikuisten kurssit kestävät yhteensä viikon, kurssit on jaettu kolmeen lyhyempään lähijaksoon.

Jaksoja järjestetään eri puolilla Suomea. PHT edistää terveyttä ja hyvinvointia Veikkauksen tuella.

Tutustu tarkemmin hyvinvointijaksoihin. Lomia haetaan PHT:n verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella.

PHT vastaa osallistujavalinnoista ja jaksojen järjestelyistä. Hakeminen ja valituksi tuleminen eivät edellytä ammattiliiton jäsenyyttä. PHT ilmoittaa valinnasta kirjallisesti.

Saat SAL-lomilta tukea, kun osallistut PHT:n hyvinvointijaksoille. Aikuisten kursseilla omavastuu on 25 euroa vuorokaudelta. Voit saada 50 euroa korvausta, kun osallistut Pysyvään muutoksen -kurssin kaikille lähijaksoille. SAL-lomat tukee SAK:n jäsenliittojen jäseniä.

Perhejaksojen maksuista SAL-lomat korvaa 25 euroa jokaista yli 6-vuotiasta osallistujaa kohden.

Muut majoitustarjoukset

Katso kohdasta Muut edut Ranua Resortin majoitustarjous.

Kotimaan hostellikortti maksutta

Koska olet JHL:n jäsen, voit tilata itsellesi maksuttoman kotimaan hostellikortin. Saat kortilla 10% alennuksen normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen HI-hostelleissa. Etu on henkilökohtainen. Tutustu verkostoon osoitteessa hostellit.fi.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Saat kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kortilla saa 10 % majoitusalennuksen Suomen hostellien lisäksi lähes 3500 Hostelling International (HI) hostellissa ympäri maailman sekä muita kansainvälisiä hostellikorttietuja. Jäsenhintaisia Kansainvälisiä hostellikortteja voi ostaa osoitteessa www.hostellit.fi.

Utkujärven majat sijaitsevat Utkujärven rannalla n. 10 km Muoniosta pohjoiseen. JHL:n jäsenet ja JHL:n yhdistykset saavat alennusta hinnoista.

Vuokrattavana on 4 paritalon päätyä, joissa kaikissa on 2 makuuhuonetta, wc-suihku ja oleskelutilat. Uudemmassa paritalossa on yhteinen oleskelutila ja kummallakin päädyllä oma sauna (vanhemmassa sauna on yhteinen). Lisäksi paikalla on iso päärakennus jossa makuutiloja 4-8 hengelle ja laitoskeittiö.

Alueella on veneitä, rantasauna, savusauna ja kota. Tutustu: www.utkujarvenmajat.fi

Autoilu

Ammattiliitto JHL:n jäsenet nauttivat eduista myös Nesteen huoltoasemilla! Saat 2,1 senttiä alennusta bensasta ja dieselistä. Etu koskee Nesteen palveluasemia. Alennusta ei saa Neste Truck eikä Neste Express -asemilla.

Ensisijaisesti etua kannattaa käyttää Nesteen sovelluksella. Mikäli sinulla on ennen vuotta 2023 saatu JHL:n jäsenkortti ja haluat edun jäsenkorttiisi, niin voit tilata uuden kortin omaJHL:stä.

Ohjeet edun käyttöön

Green Motion tarjoaa JHL:n jäsenille vähintään 15 % alennusta auton vuokrauksesta kaikissa Suomen toimipisteissään. Käytä varatessasi koodia JHLAUTO15.

Sähkösopimukset

Lähde mukaan sähkön yhteiskilpailutukseen. Sähkön kilpailutus tehdään Porukassa-alustalla.

Mukaan voivat ilmoittautua ne, joilla on toistaiseksi voimassa oleva tai 30.11.2023 mennessä päättyvä määräaikainen sähkösopimus. Kilpailutus päättyy 15. lokakuuta 2023 kello 12.

Kilpailutussivulle pääset osoitteessa kilpailuta.porukassa.fi/jhl. Jos haluat kilpailuttaa kodin lisäksi esimerkiksi kesämökkisi sopimuksen, täytä jokaisesta käyttöpaikasta oma ilmoittautumislomake. Kilpailutukseen osallistuvat sähkön käyttöpaikat voivat sijaita missä päin Suomea tahansa.

Yhteiskilpailutuksessa saavutettu hinta ilmoitetaan osallistujille. Kilpailutus ei sido, vaan päätät vasta tarjouksen jälkeen, haluatko hyödyntää sen. Mikäli tartut tarjoukseen, sähköyhtiö hoitaa kaikki sopimuksen siirtoon liittyvät asiat ja irtisanoo vanhan sopimuksesi.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Nauti tropiikin tunnelmasta, kylpylän hemmottelusta ja vesipuiston riehasta Vantaan Flamingo Spassa. Flamingo Spa on suosittu vesipuisto & kylpylä, joka sijaitsee Vantaalla, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa.

Ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat pääsyliput tuntuvasti halvemmalla, kun maksat liput paikan päällä.

 • Aikuisten kylpylä (K-18) 25 € / hlö
 • Vesipuiston kertalippu 10 € / hlö

Etu koskee myös ammattiliiton jäsenen ystävää tai perheenjäsentä, kun saavutte samanaikaisesti.

Edun saa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia. Etua ei voi hyödyntää viikoilla 8–9, pääsiäisenä, syyslomalla viikoilla 42–43 sekä jouluviikoilla 52–1. Hintaetu on voimassa arkisin maanantaista torstaihin 21.08.2023–30.06.2024.

Driim on suomalainen verkkovalmennuspalvelu, joka tarjoaa koulutuksia niin ihmissuhteisiin, uraan ja talouteen kuin fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiinkin. Valmentajat ovat Suomen ykkösketjua, mukana muun muassa Perttu Pölönen, Anne Kukkohovi, Baba Lybeck, Erkka Westerlund sekä Sami Jauhojärvi.

Driimin jäsenenä saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkkovalmennuskirjastoon, joka on käytössäsi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

JHL:n jäsenenä saat Driimin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennuskirjaston eliniäksi puoleen hintaan nyt vain 40 € / vuodessa koodilla “JHLDRIIM”. Lunasta tarjous Driimin sivuilta. Jäsenyys on voimassa vuoden, jonka jälkeen se uusiutuu automaattisesti ellei jäsenyyttä lopeteta vuoden aikana.

Nettijoogapalvelu Yogaia tarjoaa JHL:n jäsenille jäsenetuna jooga-, meditaatio-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit jäsenhintaan. Tarjolla on myös koko perheen tunteja.

JHL:n jäsenet saavat 20 %:n alennuksen 12 kuukauden jäsenyydestä Yogaiaan. Jäsenhinnalla JHL:n jäsenet pääsevät kaikille tunneille, niin livenä kuin tallenteinakin. Palveluun saa tutustua ilmaiseksi 14 päivän ajan!

Ensimmäisen vuoden alennettu hinta on 95,90 €.  Tilaus on jatkuva, ja vuosimaksu veloitetaan kahden viikon tilauksesta ellei tilausta ole peruutettu.

Käy poimimassa lunastuskoodi omaJHL:stä, kohdasta Erityistarjoukset jäsenille.

Kotimainen FitBalance-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman kuntoiluvälineitä, lihashuoltotuotteita sekä kuntolaitteita, joiden avulla kuntoilu ja treenaaminen vaikka kotona on helppoa ja tehokasta.

Ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat 20 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla JHL20. Yrityksen sivuilta löydät myös ilmaisia erilaisia treeniohjelmia.

Ammattiliitto JHL:n jäsenet saavat nyt 20 prosentin alennuksen kaikista Bodymajan kehonkoostumusmittauksista. Voit mittauttaa kehosi koostumuksen Bodymajan itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta. Mittaukset tehdään laadukkailla Inbody 770 -mittalaitteilla.

Saat mittauksen jälkeen raportin, joka sisältää noin 40 erilaista mittaria kuten lihas-rasvadiagnoosin, rasvaprosentin, haitallisen viskeraalirasvan määrän sekä lihaksiston eri puolien erot. Jokaisen arvon kohdalla kerrotaan myös, mitä se tarkoittaa.

Hanki jäsenetu käyttöösi osoitteesta www.bodymaja.fi koodilla JHL20 (koodi käytetään kassalla kohdasta ”Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi”). Etu on voimassa toistaiseksi ja koskee kaikkia mittauspaketteja sekä lahjakortteja. Bodymajan sivuilta löydät toimipisteet sekä toimintaohjeet.

Puhti on palvelu, jonka avulla selvität, miten elimistösi voi ja mihin terveytesi ylläpito kannattaa suunnata. Puhti tarjoaa terveystarkastuksia ja erilaisia testipaketteja mm. vitamiinitasoista, rautavarastoista, kolesteroliarvoista ja verensokerista.

Koodilla JHL15 jäsenet saavat 15 % alennusta Puhdin testipaketeista ja tutkimuksista. Tarjous on voimassa 31.12.2023 saakka. Etu ei koske lahjakortteja.

Tutustu tästä testipaketteihin ja käytä jäsentarjous eduksesi!

Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta.

Testit voi ottaa useilla paikkakunnilla ympäri Suomen ilman lääkärin lähetettä. Tulokset saat helppolukuisina yleensä jo seuraavana arkipäivänä Oma Puhti -palveluun ja voit ottaa ne mukaan vaikka lääkärille tai ravitsemusterapeutille.

Lue tästä tarkemmin työssä jaksamisesta ja vireystilasta

Oral Hammaslääkärit myöntää JHL:n jäsenille alennusta erilaisista hammashoidoista. JHL:n jäsenet saavat alennukset todentamalla liiton jäsenyyden, esimerkiksi näyttämällä voimassa olevan jäsenkortin (muovi- tai mobiilikortti). Oralissa asioidessa JHL:n jäsenten on syytä kertoa liiton nimi kokonaisuudessaan, eli Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, koska etuus löytyy liiton koko nimellä, ei vain lyhenteellä JHL.

 • 50 %:n alennus ensimmäisestä hoitokäynnistä.
  Alennus myönnetään joko yleishammaslääkärin suorittamasta hammastarkastuksesta tai suuhygienistin suorittamasta hammaskiven poistosta. Huomaathan, että alennus myönnetään vain henkilöille, jotka eivät ole aiemmin asioineet Oralilla.
 • 5 %:n alennus yleishammashoitotasoisista hoitokäynneistä.
  Huomaathan, että alennus ei koske erikoishammaslääkärin suorittamaa hoitoa, esteettistä hammashoitoa, laboratoriokuluja tai muita erillisveloitettavia kuluja.

Alennukset lasketaan aina voimassa olevan hinnaston mukaisista hinnoista. Niitä ei voi yhdistää muihin mahdollisiin kampanja-, tarjous- tai alennushintoihin. Alennukset eivät koske myöskään palvelumaksuja.

Katso tästä Oralin toimipisteet Suomessa

Instrumentarium tarjoaa JHL:n jäsenille tuntuvia alennuksia silmälaseista, aurinkolaseista sekä piilolinsseistä. Alennuksen JHL:n jäsenet saavat näyttämällä liiton jäsenkortin.

Jäsenedut koskevat myös perheenjäseniä.

 • normaalihintaisista silmälaseista -30 %
 • optikon suorittama näöntarkastus 0 euroa (ilmainen)
 • laajennettu näöntarkastus 35 euroa (saatavilla osassa Instrumentarium-myymälöitä, sisältää silmänpohjankuvauksen)
 • normaalihintaisista aurinkolaseista -20 %
 • normaalihintaisista piilolinsseistä -25 %
 • piilolinssitarkastuksissa 1. sovitus veloituksetta ja vaihtosovituksissa jälkitarkastus veloituksetta.

Nissen tarjoaa JHL:n jäsenille tuntuvia alennuksia silmälaseista, aurinkolaseista sekä piilolinsseistä. Alennuksen JHL:n jäsenet saavat näyttämällä liiton jäsenkortin.

Jäsenedut koskevat myös perheenjäseniä.

 • normaalihintaisista silmälaseista -30 %
 • optikon suorittama näöntarkastus 0 euroa (ilmainen)
 • normaalihintaisista aurinkolaseista -20 %
 • normaalihintaisista piilolinsseistä -25 %
 • piilolinssitarkastuksissa 1. sovitus veloituksetta ja vaihtosovituksissa jälkitarkastus veloituksetta.

Keops tarjoaa JHL:n jäsenille tuntuvia alennuksia silmälaseista, aurinkolaseista sekä piilolinsseistä. Alennuksen JHL:n jäsenet saavat näyttämällä liiton jäsenkortin.

Jäsenedut koskevat myös perheenjäseniä.

Alennukset

 • normaalihintaisista silmälaseista -30 %
 • optikon suorittama näöntarkastus 0 euroa (ilmainen)
 • normaalihintaisista aurinkolaseista -20 %
 • normaalihintaisista piilolinsseistä -25 %
 • piilolinssitarkastuksissa 1. sovitus veloituksetta ja vaihtosovituksissa jälkitarkastus veloituksetta.

Saat JHL:n jäsenenä 20 prosentin alennuksen WellO2-hengitysharjoituslaitteesta. Alennus koskee koko WellO2.fi-verkkokaupan valikoimaa.

Saat alennuksen tilaamalla tuotteen suoraan verkkokaupasta tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon 010 583 7966. Alennusta varten tarvitset koodin JHL.

Katso koko tarjous: Wello2 tarjous JHL

WellO2 on Suomessa kehitetty hengitysharjoituslaite. Sen toiminta perustuu teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. Se on tarkoitettu ylläpitämään ja kehittämään hengitysterveyttä. Laite soveltuu kaikille, jotka haluavat pitää huolta hengityksestään.

Vaatteet, asusteet, kauneus, sisustus, laukut, kalenterit

Alennusta kalentereista, toimistotarvikkeista ja laukuista

Ajasto tarjoaa JHL:n jäsenille -20 % alennusta Ajaston verkkokaupasta. Kaupasta löydät erilaisia kalentereita, toimistotarvikkeita, penaaleita ja laadukkaita Wenger-laukkuja, muun muassa matkalaukkuja, reppuja ja läppärilaukkuja.

Alennuksen saat koko ostoskorin hinnasta. Syötä koodi JHL2023 ostoskorissa Lahjakortti-kenttään. Alennus on voimassa 1.7.2023–31.1.2024. Ei minimiostosrajaa. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ajasto toimittaa verkkokaupan tilaukset ilmaiseksi Suomessa!

Kotimainen Image Wear tarjoaa JHL:n jäsenille työvaatteita ja -jalkineita jäsenhintaan. Kaikista työvaatteista ja -jalkineista jäsenet saavat alennusta 15 prosenttia.

Verkkokauppaostoksia varten tarvittavan alennuskoodin löydät OmaJHL:stä, kohdasta Erityistarjoukset jäsenille. Kirjaudu siis omaJHL:ään ja poimi jäsenetukoodi käyttöösi.

Asioidessasi Image Wear -myymälässä esitä JHL:n jäsenkortti saadaksesi alennuksen.

Yritys valmistaa työvaatteita terveysalalle, teollisuuteen, majoitus- ja ravintolapalveluihin ja palvelualoille. Yritys myy myös suomalaisia työjalkineita.

Tutustu tuotteisiin Image Wearin verkkokaupassa.

Image Wear on suomalainen perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1959.

Kultajousi Oy tarjoaa jäsenalennuksia tuotteistaan. JHL:n jäsenkortin esittämällä heti kaupantekotilanteen alussa jäsenet saavat kaikista Kultajousi– ja Westerback-liikkeistä huomattavia etuja.

Kellot – 15 %
Kultakorut ja kultaketjut – 20 %
Timanttikorut – 20 %
Hopeakorut – 20 %
Pöytähopeat & hopeaesineet – 20 %
Lahjatavarat – 20 %
Kalevala, Lapponia, Lumoava ja RLP korut – 15 %
Kultaseppä Tarkkanen design – 10 %

Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennukset lasketaan aina Kultajousen suositushinnoista.

Tilaustöiden ja työsuoritusten hinnat tapauskohtaisesti.

Etu voimassa kaikissa Kultajousi- ja Westerback 1897 -myymälöissä.

Ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat kotimaisesta Nobe-verkkokaupasta 25 prosentin alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Nobe tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ihon- ja hiustenhoidon tuotteita sekä meikkejä.

Tutustu valikoimaan osoitteessa www.nobebeauty.fi. Alennusta saat koodilla JHL25.
Kaikki tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Jäsenetualennus on voimassa aina vuoden 2023 loppuun.

Mjuk on second hand -huonekalujen markkinapaikka verkossa. Siellä ostat ja myyt käytettyjä huonekaluja mutkattomasti.

Mjuk tarjoaa JHL:n jäsenille 15 prosentin alennuksen ostoksista koodilla JHL15.

Jos myyt huonekalujasi Mjukin kautta, voit saada tuotteille ilmaisen noudon tietyillä paikkakunnilla. Palvelu on voimassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Noutotarjous on voimassa koodilla JHL.

Made in Finland Shop tarjoaa 5 % alennuksen JHL:n jäsenille koko verkkokaupan valikoimasta. Etu ei koske outlet-tuotteita. Tee tilauksesi etukoodilla JHL5 tästä Made in Finland Shop-linkistä, niin alennus on voimassa. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Made in Finland Shop on vuonna 2018 perustettu perheyritys, jonka tavoite on auttaa suomalaisia yrityksiä taistelemaan markkinasta halpatuontihuonekaluja ja -sisustustuotteita vastaan. Kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu Suomessa. Verkkokaupassa on myynnissä niin pienten yrittäjien yritysten kuin isompienkin kotimaisien valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu kestämään käyttöä ja aikaa.

Lehdet, kirjat ja äänikirjat

Motiivi on JHL:n julkaisema journalistinen ammatti- ja järjestölehti, joka tavoittaa sekä päättäjät ja ammattilaiset. Se tarjoaa tietoa, tunnetta ja työkaluja. Se kertoo eri ammattien ja työpaikkojen ajankohtaisista asioista ja pitää jäsenet ajan tasalla työelämän ja edunvalvonnan kysymyksissä.

Lehdessä tiedotetaan koulutuksista, tapahtumista sekä muuttuvista ja pysyvistä jäseneduista.

Motiivi ilmestyy 6 kertaa vuodessa kotiosoitteisiin jaettuna. Lisäksi Motiivin verkkolehdessä julkaistaan uutisia ja artikkeleita viikoittain.

Motiivin verkkolehteä voit lukea osoitteessa motiivilehti.fi. Verkkosivuilta löydät myös Motiivin näköislehdet vuodesta 2015 alkaen.

Jos perheeseesi tulee useampi lehti tai luet lehtesi mieluummin sähköisenä, voit perua kotiin kannetun paperilehden Motiivin sivuilla olevalla lomakkeella.

Seuraa Motiivin uusia juttuja myös Facebookissa ja Twitterissä!

Kokeile BookBeatin äänikirjapalvelua ilmaiseksi 40 päivän ajan! Kokeilujakson aikana sinulla on käytössäsi BookBeat Premium, jolla kuuntelet ja luet rajattomasti e- ja äänikirjoja yli 300 000 kirjan valikoimasta.

Edun voit lunastaa osoitteessa: https://www.bookbeat.fi/jhl40.

Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen. Etu on voimassa uusille BookBeat-käyttäjille.

Voima on painosmäärältään Suomen suurin kulttuurilehti. Se nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1999.

Voima tarjoaa JHL:n jäsenille -20 % kaikista Voiman verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Voiman vuositilauksen lisäksi Voimakaupasta voi tilata esimerkiksi yhteiskunnallista kirjallisuutta, vaatteita ja julisteita. Tilaukset: https://kauppa.voima.fi. Alennus aktivoituu, kun syötät alekoodin VoimaJHL verkkokaupan kassalla.

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden uppoutua satojentuhansien kirjojen maailmaan Nextory ääni- ja e-kirjapalvelun avulla. Lue ja kuuntele kirjoja veloituksetta 45 päivää. Kokeilujakso oikeuttaa 30 h luku- ja kuunteluaikaa.

Ota etu käyttöön kolmella helpolla askeleella:

 1. Mene osoitteeseen nextory.fi/jhl45
 2. Rekisteröidy käyttämällä koodia JHL45
 3. Lataa Nextory sovellus, kirjaudu sisään, nauti kattavasta valikoimasta!

Tarjous on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, hinta alkaen 9,99€/kk. Tilauksella ei ole sitovaa määräaikaa.

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehti sisältää tiukkaa asiaa maailmasta ja perehdyttää ajankohtaisiin politiikan koukeroihin.

Le Monde diplomatique -lehti ilmestyy 18 eri kielellä ja eri editioita on 29. Suomen Le Monde diplomatique on ilmestynyt vuodesta 2007. Suomen “Diplon” erikoispiirteenä on, että se julkaisee myös riippumattoman venäläisen Novaja Gazetan artikkeleita ja sisältää suomalaisen kirjaliitteen.

Diplo tarjoaa JHL:n jäsenille -20% digilehden tilauksesta. Tilaukset: https://mondediplo.fi. Alennus aktivoituu, kun syötät alekoodin DiploJHL verkkokaupan kassalla.

Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehti Elintarvike ja Terveys tarjoaa ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta.Lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. JHL:n jäsenet voivat jäsenetuna tilata lehden puoleen hintaan: määräaikainen vuositilaus 27,50 euroa tai jatkuva kestotilaus 25 euroa. Tilaa tästä: https://www.ymparistojaterveys.fi/tuote/elintarvike-ja-terveys-lehti/. Saat jäsenedun, kun täytät tilauslomakkeen kommenttikenttään tekstin ”Olen JHL:n jäsen”.

Telma-lehti on Työsuojelurahaston ja Työturvallisuuskeskuksen yhteinen lehti, jossa on asiantuntevia artikkeleita työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista ja työn muutoksesta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Telma-lehden voit tilata maksutta tästä.

JHL:n jäsenet saavat 10 euroa vuodessa alennusta palkansaajalehtien tilausmaksusta.

Myös yhdistyksesi saattaa myöntää tukea palkansaajalehtien tilaamiseen. Kysy tuesta siis myös omasta yhdistyksestäsi.

Kun tilaat lehden, kerro ammattiliiton jäsenyydestä. Kerro myös yhdistyksesi yhteystiedot, jos se antaa lehtiedun.

Palkansaajalehtiä:

Demokraatti, Helsinki
Kansan Tahto, Oulu
Kansan Uutiset Viikkolehti, Helsinki
Tiedonantaja, Helsinki
Viikko Pohjois-Karjala, Joensuu
Arbetarbladet, Helsingfors
Ny Tid, Helsingfors

Muut edut

Ranua Resort tarjoaa JHL:n jäsenille upeat edut majoitukseen ja eläinpuiston lippuihin

Ranua Resort tarjoaa upean valikoiman majoitusvaihtoja, ravintoloita sekä tietenkin kuuluisan arktisen eläinpuiston. Majoitu eläinpuiston yhteydessä sijaitsevissa lomahuviloissa tai 6 km päässä eläinpuistosta sijaitsevissa Arctic Igloos lasi-igluissa. Molempien paikkojen yhteydessä palvelee myös leirintäalueet karavaanareille ja telttailijoille, eläinpuiston campingin ollessa avoinna ympäri vuoden!
Lue lisää ranuaresort.com

Majoitusetu lomahuviloihin ja lasi-igluihin -20 %

Majoitusetu lomahuviloihin sekä lasi-igluihin -20 % varauksen ollessa min. 2 vrk. Majoitus tulee varata ennakkoon Ranua Resortin varaussivuston kautta store.ranuazoo.com/. Valitse oikeat päivät ja lisää kampanjakoodi JHLJÄSEN; etuhinta tulee näkymään ostoskorissa. Varmistathan ennen maksamista majoitusvarauksesi olevan vähintään kahdelle yölle. JHL:n jäsenkortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Aamiainen, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät aina hintaan!

Alennusta eläinpuiston lipuista -10 %

Saat -10 % alennuksen lipuista ostamalla liput lipunmyynnistä. Etu koskee aikuisten ja lasten lippuja sekä perhelippuja. Jäsenkortti tulee esittää lippua ostaessa. Majoittujat voivat lunastaa etuhintaisen lipun myös vastaanotosta, jolloin lippu on voimassa koko majoituksen ajan.

Tarjousehdot:

Majoitusetu saatavilla vain ennakkoon Ranua Resortin varaussivuston kautta tehtyihin ja maksettuihin varauksiin. Etua ei sovelleta kolmannen osapuolen kautta tehtyihin varauksiin, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun saamiseksi majoituksen minimikeston tulee olla 2 yötä. Majoitusvaraus maksetaan heti varausvaiheessa ja ilmainen peruutus on vielä 3 vuorokautta ennen saapumista. Mahdollisesta palautuksesta vähennetään maksupalvelun veloittamat käsittelymaksut.

Jäsenedut ovat voimassa 30.10.2023 saakka.

Lisätietoja:

Ranua Resort vastaanotto, puh. 016 469 2050, reception@ranuaresort.com

Ammattiliitto JHL:n jäsenille on nyt tarjolla viiden prosentin alennus Staypron verkkokaupasta. Alennus koskee koko valikoimaa, myös jo tarjouksessa olevia tuotteita.

Alennus on voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Sen saa koodilla JHLFI15 ja vain, kun klikkaat Staypron verkkokauppaan tästä.

Rockway.fi on kotimainen verkkopalvelu aikuisille musiikinharrastajille. Se tarjoaa 15 000 opetusvideota bändisoittimien soitosta ja laulamisesta kaiken tasoisille harrastelijoille aloittelijoista edistyneempiin muusikoihin.

Ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat nyt Rockway.fi:n käyttöösi edullisesti. JHL:n jäsenetu sisältää kuukauden ilmaisen kokeilujakson, minkä jälkeen voit jatkaa opiskelua 40 prosentin alennuksella.

Ota etu käyttöösi osoitteessa www.rockway.fi/partneri/jhl.

Ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat 20 prosentin alennuksen kaikista Fredriksonin valmistujaislakeista. Alennus koskee myös brodeerauksia ja lakin säilytysrasioita.

Alennuksen saat verkkokaupasta koodilla JHL20.  

JHL:n jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat Memor Designilta 10 prosentin alennuksen hautaukseen liittyvistä palveluista ja tuotteista eli järjestelykuluista, arkuista, uurnista ja arkkuvaatteista.

Etu on voimassa toistaiseksi, etukoodi on JHL2022. Kerro koodi, kun tilaat palvelun. Alennus lasketaan voimassa olevan hinnaston hinnoista.

Alennus ei koske kuljetuksia, kukkia, lakipalveluita, muistojuhlapaikkaa eikä tarjoilua.

Valtakunnallisesti toimiva Memor Design järjestää sekä kirkollisia että ei-kirkollisia hautajaisia.

Kuinka ay-vuokralaisjäseneksi pääsee?

Todistamalla jäsenyytesi ammattiliitossa voit liittyä ay-jäsenetuhintaan 6 €/vuosi Vuokralaiset VKL ry:n ay-vuokralaisjäseneksi (vrt. normaali jäsenmaksu 37 €/vuosi). Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille ay-jäsenetu maksaa 5 €/vuosi.

Jos haluat ay-vuokralaisjäseneksi, soita VKL:n jäsenpalvelunumeroon
09 4770 360 ja mainitse olevasi JHL:n jäsen. Niin helppoa on liittyminen.

Jäsenmaksulla saat

 • Maksuttoman puhelinneuvonnan jäsenpalvelunumerosta 09 4770 360. Neuvonta koskee mm. vuokralaisten oikeuksia, lakia asuinhuoneiston vuokrauksesta, hyvää vuokratapaa, yhteishallintolakia jne. (vrt. 0600 – 91515 VKL:n maksullinen neuvontanumero 1,92 €/min+pvm).
 • Tarvittaessa asianajajan maksuttoman vastaanoton. Ajanvarauksella 20 minuutin neuvontakäyntejä vastaanottoaikoina 2 x kk. (vrt. käynti ei-jäsenille 30 €) Toimeksiannot ja kirjalliset lausunnot eivät sisälly neuvontaan.
 • Asuntomme -lehti 4 numeroa vuodessa.
 • Jäsenalennus valtakunnallisista Vuokralaispäivistä ja muusta koulutuksesta.
 • Ajankohtaisista vuokralaisasioista tiedottava sähköinen uutiskirje.
 • Mahdolliset muut jäsenedut, joita Vuokralaiset VKL ry:n jäsenille kulloinkin on voimassa.

Neuvontapalvelut

Yleinen neuvontanumero: 0600 915 15, puhelun hinta on 1,92 €/min.
HUOM! Maksuton jäsenpalvelunumero: 09 4770 360

Neuvonta kattaa

 • asumisoikeusasuntojen vuokrasuhteet
 • osaomistusasumisen vuokrasuhteet
 • arava- ja korkotukivuokra-asuntojen osalta aravalainsäädännön mukaiset asiat
 • AHVL:n ja yhteishallintolain
 • vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen osalta AHVL:n
 • hyvä vuokratapa- ja tavanomainen kuluminen -ohjeistukset.

Vuokralaiset VKL ry:llä on vahva näkemys ongelmien ratkaisusta, se on edustettuna kuluttajariitalautakunnassa.

Vuokralaiset VKL ry:n nettisivut

Alueellisia jäsenetuja

Kaikille JHL:n jäsenille tarkoitettujen jäsenetujen lisäksi aluetoimistot ovat hankkineet alueellisia jäsenetuja.

Lounais-Suomen alueelliset edut Satakunnassa

Satakunnan alueen JHL:läisille jäsenille on tarjolla useita alueellisia jäsenetuja. Jäsen, käytä edut hyödyksesi! JHL:n jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta hinnoista näistä paikallisista yrityksistä :

Kaakkois-Suomen alueelliset edut

Kaakkois-Suomen alueen JHL:läiset jäsenet, käyttäkää alueelliset edut hyödyksenne.

Sahanlahti Resort

 • Normaalihintaisesta majoituksesta JHL:n jäsenille -15% alennus. (ei voimassa juhlapyhinä, kuten joulu, uusivuosi, pääsiäinen ja juhannus)
 • Pajapirtti pitserian pitsatilauksen yhteydessä jälkiruokalettu veloituksetta.