Töihin JHL:ään

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto, johon kuuluu 165 000 tähtiammattilaista. JHL on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja ja sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija.

Tältä sivuilta löydät ammattiliitto JHL:n avoinna olevat työpaikat.


Haemme kahta koulutusassistenttia

Haemme yhtä koulutusassistenttia vakituiseen ja toista määräaikaiseen, sijaisuuteen perustuvaan työsuhteeseen (1.9.2023-30.9.2024) JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin.

Koulutusassistentin monipuolisessa tehtävässä vastuullasi ovat kurssien käytännön järjestelyihin liittyvät asiat kuten:

  • kurssitilojen varaaminen
  • luokan valmistelut ja tarvittaessa luokan pöytäjärjestelyt
  • hotelli- ja matkajärjestelyt kursseille tulijoille
  • kurssihakemusten käsittely
  • kurssilaisten matkalaskujen käsittely
  • asiakaspalvelua puhelimitse, kasvokkain ja tarvittaessa kurssilaisten vastaanottaminen aulapalvelussa
  • yhteydenpito eri tahoihin, kuten kurssilaisiin sekä kouluttajiin
  • tarvittaessa yksikön sisällä tuuraaminen

Tulet toimimaan tiiviissä neljän henkilön tiimissä ja odotammekin sinun olevan yhteistyökyinen ja tiimihenkinen tekijä, joka auttaa mielellään muita. Osaat myös itse pyytää tarvittaessa apua. Koet asiakaspalvelun itsellesi luontaiseksi ja ymmärrät sen tärkeyden.

Sinulla on erinomaiset viestintätaidot, niin suulliset kuin kirjalliset ja pidät mielelläsi yhteyttä eri tahoihin. Työpäiväsi eivät aina ole samanlaisia, joten ethän hätkähdä muuttuvia tilanteita, ja toisaalta ymmärrät hyvin myös rutiinien tärkeyden. Työssäsi tulet käsittelemään myös luottamuksellisia asioita, joten ymmärrät luottamuksellisten asioiden merkityksen työnkuvassasi.

Odotamme sinulta ajan tasalla olevia IT valmiuksia ja intoa oppia uutta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kieltä, erityisesti arvostamme ja toivomme myös ruotsin kielen osaamista. Odotamme kokemusta assistentin tehtävistä, lisäksi katsomme eduksi kokemuksen vastaavan tyyppisistä kurssijärjestelyihin liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meille jäsen on tärkein!

Jos olet positiivinen, työstäsi innostuva ja joustava tekijä, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian! Vakituinen tehtävä täytetään 15.8.2023 ja määräaikainen 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja palvelupäällikkö Salmieh Aintila puh. 050 354 4006.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mahdollisimman pian, viimeistään 6.6.2023 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: koulutusassistentti.

Ilmoita hakemuksessa kumpaa tehtävää haet (vakituinen / määräaikainen). Työhaastattelut pidetään 29.5.- 9.6.2023.