Töihin JHL:ään

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto, johon kuuluu 165 000 tähtiammattilaista. JHL on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja ja sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija.

Tältä sivuilta löydät ammattiliitto JHL:n avoinna olevat työpaikat.

Haemme projektityöntekijää

Haemme liiton keskustoimistoon opiskelija- ja oppilaitostoimintaan projektityöntekijää määräaikaiseen tehtävään 31.12.2026 asti.

Tehtävä sijoittuu edunvalvonnan ja järjestötoiminnan linjalle järjestötoiminnan yksikköön JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin. Tehtäviin kuuluu JHL:n valtakunnallisen opiskelija- ja oppilaitostyön kehittämistä, organisointia ja toteuttamista yhdessä JHL:n muun henkilöstön kanssa. Lisäksi projektityöntekijä osallistuu alueellisen ja paikallisen opiskelija- ja oppilaitostyön toteuttamiseen JHL:n Etelä-Suomen aluetoimiston alueella.

JHL:ssä on meneillään vuosina 2022–2026 toteutettava opiskelija- ja oppilaitostoiminnan projekti, jossa työskentelee viisi projektityöntekijää. Projektityöntekijöiden tehtävänä on toteuttaa projektisuunnitelman mukaisesti kehittämisprojekti, jonka aikana vahvistetaan JHL:n valtakunnallista, alueellista ja paikallista opiskelija- ja oppilaitostoimintaa. Tavoitteena on kasvattaa JHL:n opiskelijajäsenmäärää ja tätä kautta varsinaisten jäsenten määrää sekä lisätä JHL:n houkuttelevuutta ja näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa, ja edelleen ammattimaistaa kyseessä olevaa työmuotoa.

Projektityöntekijän tehtäviä ovat mm.

 • opiskelijajäsenten hankinta sekä oppilaitoksissa tehtävän työn toteuttaminen ja edistäminen
 • alueellisen ja paikallisen opiskelijatoiminnan koordinointi yhteistyössä liiton aluetoimistojen kanssa
 • JHL:n oppilaitosagenttien rekrytointi ja kouluttaminen
 • ammattiin valmistuvien opiskelijoiden puhelinkontaktoinnin organisointi ja kehittäminen
 • aktiivien kouluttaminen ja koulutusten kehittäminen.

Tehtävässä edellytetään

 • opiskelija- ja oppilaitostoiminnan sekä ammattiyhdistysliikkeen keskeisten sisältöjen tuntemista
 • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • vapaaehtoistoiminnan tuntemista
 • koordinointi- ja organisointikykyä
 • kouluttajavalmiuksia ja
 • valmiutta matkustamiseen ja iltatyöhön.

Odotamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja kykyä toimia tiimimäisessä työyhteisössä. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja kielitaitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä hyödyllisiä.


Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 23.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Hakemukset ja ansioluettelot 10.10.2023 klo 12:een mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”projektityöntekijä oppilaitostoimintaan”.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestämispäällikkö Ossi-Pekka Ollikainen puh. 050 434 3184 ja järjestöjohtaja Pertti Paajanen 050 465 9243.