Tietosuojaseloste

Miten henkilötietojasi käytetään

Keräämme henkilötietojasi tällä lomakkeella ilmoitettujen asioiden hoitamiseksi. Pidämme ja käsittelemme henkilötietojasi lomakkeen lähettämiseksi lähtien tarvittavan ajan sekä myös sen jälkeen

Valtaosin kaikki hallussamme olevat henkilötiedot on saatu suoraan sinulta.

Tällä lomakkeella kerätään seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Työpaikka

Suojaamme henkilötietojasi käyttämällä monia tehokkaita tietoturvan menetelmiä. Tiedot kerätään verkkolomakkeen kautta. Tiedot lomakkeelta järjestelmään toimitetaan salatun HTTPS-yhteyden välityksellä.

Pyydämme aina nimenomaisen suostumuksesi kun keräämme erityisiä (arkaluonteisia) henkilötietojasi. Tällaisia tietoja ovat mm. terveystiedot sekä tieto ammattiliiton jäsenyydestä.

Kun käsittelemme tietojasi jotka edellyttävät suostumustasi sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.

Emme luovuta tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Emme käytä automaattista tietojenkäsittelyä tai profilointia.

Henkilötietojasi säilytetään 6 kuukautta tai niin kauan kuin muut lakisääteiset velvoitteet niin edellyttävät.

Jos tulevaisuudessa haluamme käsitellä henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kun olemme niitä keränneet, kerromme siitä sinulle.

Pyrimme pitämään henkilötietosi aina oikeina ja ajantasaisina. Otathan huomioon, että sinulla on jaettu vastuu henkilötietojesi ajan tasalla pitämisessä.

Oikeutesi

Sinulla on monia oikeuksia henkilökohtaisiin tietoihisi liittyen. Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, oikeus tietojesi korjaamiseen, siirtämiseen tai poistamiseen, tai oikeus vastustaa tai rajoittaa tietojesi käsittelyä.

Huomaathan, että näiden oikeuksiesi toteutuminen riippuu muun muassa kulloisestakin tilanteesta, kerätyistä tiedoista tai siitä, millä perusteella tietojasi on kerätty. Kun haluat käyttää näitä oikeuksiasi, ota yhteyttä alla mainittuun tietosuojavastaavaan.

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavirastoon, jos koet että emme ole toimineet lain mukaisesti käsitellessämme henkilötietojasi. Toivomme, että otat kuitenkin ensin yhteyttä tietosuojavastaavaan, jotta voimme yhdessä ratkaista mahdolliset ongelmat.

Rekisterinpitäjän sekä tietosuojavastaavan yhteystiedot

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Tietosuojavastaava
Hannu Viljanen
tietosuoja@jhl.fi
puh. 050 412 8094

Tietosuojaviraston yhteystiedot

Tietosuojavaltuutetun toimisto
puh. 029 56 16670