Maahanmuuttajaverkosto (KaMuT)

KaMuT-verkoston tehtävänä on parantaa maahanmuuttajajäsenten tiedonsaantia työelämästä sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista.

Maahanmuuttajaverkosto (KaMuT)

KaMuT-verkoston tehtävänä on parantaa maahanmuuttajajäsenten tiedonsaantia työelämästä sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista.

MIKÄ VERKOSTO?

Etelä-Suomen maahanmuuttajaverkosto KaMuT on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja tarjoaa JHL:n maahanmuuttajajäsenille vaikutuskanavan ammattiyhdistysliikkeeseen.

Verkoston tehtävänä on maahanmuuttajajäsenten edunvalvonta. Tarkoitus on kehittää yhdistysten, luottamushenkilöiden, pääkaupunkiseudun aluetoimiston ja liiton päättäjien yhteistyötä. Verkosto toimii vertaisverkostona, jossa keskustellaan ajankohtaisista ammattiyhdistys- ja työelämäasioista.

Maahanmuuttajaverkosto KaMuT kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä torstaina Helsingissä, JHL Etelä-Suomen aluetoimistolla. (Sörnäisten rantatie 23) Lisäksi verkosto järjestää ja osallistuu vuosittain erilaisiin tapahtumiin.

Kamulaiset voivat nostaa esille maahanmuuttajien asioita, toiveita, odotuksia sekä haasteita liitolle, aluetoimistolle ja jäsenen omalle yhdistykselle. Maahanmuuttajaverkosto haluaa edistää työelämän ja yhteiskunnallisten asioiden maahanmuuttajanäkökulmaa. Tavoitteemme on, että toimiminen verkostossa antaa maahanmuuttajajäsenelle valmiuden ja rohkeuden mennä osallistumaan oman yhdistyksen toimintaan, työpaikkojen luottamusmiesten valintoihin tai muuten aktiivisesti osallistumaan liiton toimintaan.

Puheenjohtaja                    Lari Miniailo        sposti: lari.miniailo@jhl.fi

Varapuheenjohtaja           Jörgen Jensen   sposti:  jorgenjensen@welho.com

Sihteeri                                 Valli Pruuli          sposti: carita494@hotmail.com

Varasihteeri                        Viktoria Fedoseeva      sposti:  viktoria260775@gmail.com

Toimihenkilöt-aktiivit :   Yusuf Mohamed Hassen, Abdullahi Ali Mohamed,
Madis Noormets, Guifen Wu, Halida Haltip, Phikul Pitkänen.

Verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa. Tule mukaan toimintaan! 

Ota yhteyttä:

Esko Tattari, esko.tattari@jhl.fi  +358469231723

Pauli Karvinen, pauli.karvinen@jhl.fi  +358504668485