Siirry sisältöön

Valtion neuvottelut etenivät kohti konkretiaa, näkemykset työajoista tarkentuivat

Neuvotteluosapuolet tarkensivat näkökulmiaan useisiin eri kysymyksiin.

Neuvottelut valtion virka- ja työehtosopimuksista jatkuivat eilen maanantaina 21. helmikuuta. JHL:n neuvottelijat kertovat, että keskusteluihin tuli konkretiaa ja asiat alkoivat tiivistyä.

Keskusteluja käytiin sopimuksen sisällöstä sekä muodosta ja pituudesta.

– Työaikojen ja laajemminkin eri tekstikysymysten osalta osapuolet toivat aiempaakin tarkemmin erilaisia näkökulmia esiin, kuvaavat JHL:n neuvottelijat, vastaava sopimusasiantuntija Jorma Viiala ja sopimusasiantuntija Erika Mattsson.

Valtion virka- ja työehtosopimuksessa ovat JHL:n lisäksi järjestöistä mukana Pro ja Juko. Osapuolet kokoontuvat seuraavan kerran tänään tiistaina 22. helmikuuta kello 13. Tällä viikolla neuvotteluja käydään lähes jokaisena päivänä.

Katso videolta valtion sopimusneuvottelija Jorma Viialan terveiset maanantailta!

Lisätiedot:

Jorma Viiala, vastaava sopimusasiantuntija, 040 310 1215
Erika Mattsson, sopimusasiantuntija, 0400 461 411

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee