Siirry sisältöön

Mitä tartuntatautilain uudistus tarkoittaa työntekijälle ja keitä se koskee? – Tule kuulolle JHL:n webinaariin 26.1.

Tiedätkö, mitä tammikuussa voimaan astunut tartuntatautilain uudistus tarkoittaa? Koskeeko se juuri sinua? Ammattiliittosi JHL järjestää keskiviikkona 26.1.2022 Koronarokotukset sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä -webinaarin, jossa saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin. Tule kuulolle kello 16–17.

Pohditko, ketä tammikuussa voimaan astunut tartuntatautilain uudistus koskee ja mitä se tarkoittaa työntekijälle. JHL järjestää 26.1.2022 webinaarin, jossa pyritään vastaamaan juuri näihin kysymyksiin.

Lakiuudistus jätti avoimeksi paljon kysymyksiä ja webinaarissa käydään läpi esiin nousseita kysymyksiä ja vastauksia. Esittelijöinä muun muassa JHL:n työelämäasiantuntija Merja Hyvärinen, sopimusasiantuntija Laura Tuominen sekä lakimies Elina Nieminen.
Kannattaa tulla kuuntelemaan!

Tilaisuus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, luottamusmiehille, sekä työsuojeluvaltuutetuille.

Ilmoittaudu tästä mukaan.

Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaaria.

Katso myös usein kysytyistä kysymyksistä kokonaisuus Koronasuoja ja tartuntatautilaki.