Siirry sisältöön

Hyvinvointivaikuttaja Eevi Teittinen kruunaa nuorten virtuaalitapahtuma KevätCocktailin – Ilmoittaudu mukaan!

Toukokuun huipentaa JHL:n nuorten virtuaalitapahtuma KevätCocktail. Menossa mukana myös hyvinvointivaikuttaja Eevi Teittinen. Ilmoittaudu mukaan!

Tilkka jäsenyyttä, sentti koulutusta, ropaus jäsenetuja ja kuplivasti joukkovoimaa – JHL järjestää alle 30-vuotiaille jäsenilleen ja jäsenyydestä kiinnostuneille virtuaalitapahtuma KevätCocktailin lauantaina 29. toukokuuta kello 11-14. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Pirskahteleva drinkki kaikkea makeaa. KevätCocktailissa tarjoillaan tietoa JHL:n jäsenyydestä – unohtamatta jäsenetuja! Nuorisofoorumin jäsen kertoo tapahtumassa, mitä kaikkea JHL:n parissa voikaan tehdä. Luvassa on myös inspiroiva hyvinvointipläjäys Eevi Teittisen kanssa. Lisäksi arvomme huikeita palkintoja, joten kannattaa hypätä mukaan!

Siemailtavaksi jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki alle 30-vuotiaat JHL:n toiminnasta kiinnostuneet. Voit siis osallistua, vaikka et vielä olisikaan JHL:n jäsen. KevätCocktail on oiva tilaisuus tutustua liiton toimintaan, joten kutsu ihmeessä kaveritkin mukaan! Tähän tapahtumaan on turvallista osallistua isollakin porukalla.

Ilmoittaudu KevätCocktailiin tästä 

Tapahtuman järjestävät JHL:n nuorisotyön asiantuntijat Maria Helin, Laura Erkkonen sekä Ossi-Pekka Ollikainen.

Lisätietoja antaa nuoret@jhl.fi ja järjestöasiantuntija Maria Helin: maria.helin@jhl.fi

Etkö ole vielä jäsen? Liity Suomen monipuolisimpaan ammattiliittoon!

Liity JHL:n jäseneksi