Siirry sisältöön

Rautatiealan neuvottelut jatkuivat

Rautatiealan neuvotteluissa ei päästy vielä sopuun. Neuvottelijat arvioivat, että sopimukseen pääseminen vaatii järjestöllisiä toimia.

Rautatiealan työehtosopimusneuvotteluja jatkettiin keskiviikkona 15.2. Neuvotteluissa käsiteltiin palkankorotuksen tasoa ja tekstikysymyksiä.

Palkankorotuksen tasosta ei löytynyt yksimielisyyttä. JHL:n näkemys palkankorotuksen tasosta tällä kierroksella on kaukana työnantajan esityksistä. Tavoite on kahden vuoden sopimus ja SAK:n koordinaation mukaiset palkankorotukset sopimusalalle.

– Kolmen kuukauden tuloksettomien neuvottelujen jälkeen olemme pakotetut toteamaan, että emme saavuta jäsenistömme tavoitteita ostovoiman turvaamiseksi ilman mahdollisia järjestöllisiä toimia, JHL:n neuvottelijat toteavat.

Lisätietoja:

neuvottelupäällikkö Teppo Järnstedt 050 537 2412