Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Kevan Hyvä mieli muutoksessa -webinaariin

Keva järjestää 26. tammikuuta maksuttoman webinaarin mielenterveyden tukemisesta työssä. Hyvä mieli muutoksessa -verkkotapahtuma on avoin kaikille aiheen parissa työskenteleville ja oman mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen päättyy 20.1.2023.

Mielen hyvinvointi on merkittävä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja työkykyä. Mielenterveydestä puhutaan kuitenkin liian usein vain sairauden tai sairauden hoidon kautta.

Kevan webinaarissa keskustellaan mielen hyvinvoinnista ja jaksamisesta työssä sekä keinoista tukea mielenterveyttä muutosten keskellä.

Maksuton, oman mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille suunnattu tilaisuus pidetään torstaina 26.1.2023 klo 15–16.30. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 20.1.2023. ​​​​​​​Linkki verkkotapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu Hyvä mieli muutokseen -webinaariin tästä

Oman näkökulmansa aiheeseen tuovat työntekijät, työnantajat, esihenkilöt ja mielen hyvinvoinnin asiantuntijat. Mitä työyhteisöissä ja arjessa voidaan tehdä, jotta mieli voi paremmin?

Mukana keskustelemassa ovat

  • psykologi Ilona Rauhala
  • Kevan johtajaylilääkäri, prykologi Tuula Metsä
  • pelastus- ja turvallisuusalan ammattilainen Janne Lehtonen
  • Haagan seurakunnan vs. kirkkoherra Mari Matsson
  • Jämsän kaupungin kehittämis- ja työsuojelupäällikkö Hannele Rahoknen
  • Kevan digitaalisuus ja palvelukehitys –tiimin vetäjä, kehitysjohtaja Jarno Mäkinen

Webinaarin juontaa Maria Hintikka.