Siirry sisältöön

Kunta-alan työehtokäsittely, uusi strategia, Marinin puhe ja tunteikkaat jäähyväiset – palaa edustajistokokouksen tunnelmiin videolla

JHL:n uusi edustajisto aloitti kautensa työntäyteisesti Helsingissä 7.–8. kesäkuuta 2022. Järjestäytymiskokous sai paljon huomiota, kun kunta-alan työehdot tulivat edustajiston pöytään. Koostimme videolla kokouksen kuumimmat puheenaiheet.

Pääministerin puhe, suuren suuri työehtosopimuspaketti ja uudet puheenjohtajat sekä liitolle että edustajistolle. JHL:n uusi edustajisto aloitti kautensa työn merkeissä kesäkuisessa Helsingissä.

Mediahuomion määrä räjähti käsiin keskiviikkona, kun edustajisto ratkaisi kunta-alan sitkeä työehtoriidan kohtalon. Palaa videolla kokoustunnelmiin, seuraavan kerran edustajiston kokoontuu varsinaiseen kokoukseen syksyllä 2022.