Siirry sisältöön

Sisä-Suomen uudeksi aluetoiminnan asiantuntijaksi valittiin tamperelainen pääluottamusmies Timo Hannula

Liiton hallitus on valinnut Sisä-Suomen aluetoimiston uudeksi aluetoiminnan asiantuntijaksi tamperelaisen pääluottamusmiehen Timo Hannulan.

Timo Hannulalla on vuosien kokemus JHL:n keskeisimmistä työehtosopimuksista sekä vahva luottamusmiestausta. Hannulalla on edunvalvontaketjun tuntemus, osaamista neuvotteluista sekä tiedotustehtävistä. Hannula työskentelee nykyisin Tampereen Infra Oy:n pääluottamusmiehenä ja hän on toiminut aiemmin Tampereen kaupungin pääluottamusmiehen tehtävissä. Hänen osaamisensa työlainsäädännöstä sekä YT- neuvotteluista että yhtiöittämisistä ovat hyödyksi alueen toimintaympäristön muutostilanteissa. Hannula on osallistunut mm. Tampereen Tilapalvelut Oy, Pirkanmaan Voimia Oy ja Tampereen Infra Oy vaativiin muutoshankkeisiin ja neuvotteluihin.

Hannula omaa järjestötoiminnan kokemusta lähes 20 vuoden ajalta erilaisista tehtävistä, jotka tukevat liiton perustehtävää sekä toimintakulttuuria tulevaisuudessa. Hannula on toiminut myös JHL:n hallinnossa hallituksen jäsenenä. Timo Hannula aloittaa tehtävässään 1.2.2022.