Siirry sisältöön

Suomen kekseliäimmät kuntatyön kehittäjät ovat vuonna 2021 Limingan ja Lempäälän kunnat sekä Kangasalan kaupunki

Eniten kehittämistekoja syyskuun 2021 aikana tehneet kunnat palkittiin Kuntatyö2030 -gaalassa joulukuun alussa. Myös iso määrä muita palkintoja jaettiin kunta-alan työtä toimialoittain ja teemoittain parhaiten edistäneille.

Kuntatyö2030 on valtakunnallinen kunta-alan työelämän kehittämisen ohjelma, jonka Tekojen Torille on kertynyt vuosien aikana valtava määrä erilaisia kuntatyöpaikkojen kehittämiseen tähtääviä oivalluksia. Tavoitteena on edistää kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua sekä tehdä hyvää kuntatyötä näkyväksi.

Kaikki vuoden 2021 Kuntatyö2030 -gaalassa palkitut kuntien työyhteisöt löydät täältä. Palkintoja jaettiin yli 20 kuntaorganisaatiolle ja palkittavia kehittämistekoja oli yli 50.

Kuntatyö2030 työelämän kehittämishankkeen Hyvä kiertämään -kampanjassa haettiin tänä syksynä Suomen kekseliäimpiä kuntia. Kisaan tuli ilmoittaa mahdollisimman monta kehittämistekoa Tekojen Torille syyskuun 2021 aikana. Kolmen kärki oli:

  1. Limingan kunta – 30 uutta kehittämistekoa.
  2. Kangasalan kaupunki – 20 uutta kehittämistekoa
  3. Lempäälän kunta – 11 uutta kehittämistekoa

Käy Tekojen Torilla katsomassa mitä kaikkea näissä ja myös muissa kunnissa on kunta-alan työn kehittämisen eteen tehty!