Siirry sisältöön

Ole valmiina, ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakoulun kevään 2022 verkkokursseille alkaa 22.11. klo 8 – Nopeat syövät hitaat

Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakoulun kevään 2022 verkkokursseille alkaa maanantaina 22.11. klo 8. Ole nopea, sillä kaikki opiskelemaan hakevat ovat ilmoittautumisessa samalla lähtöviivalla. Ammattiliittosi JHL maksaa valtaosan opintomaksusta, mutta vain, jos ehdit ilmoittautua liiton tukemille kursseille. Kurssit on julkaistu tänään, 15. marraskuuta.

Päivitä ammattitaitosi avoimessa ammattikorkeakoulussa – ammattiliittosi JHL maksaa valtaosan opinnoistasi. Kursseja voit valita useiden eri ammattikorkeakoulujen kurssitarjonnasta CampusOnline.fi -palvelussa.

Kevään 2022 kurssitarjonta tulee näkyville maanantaina 15. marraskuuta. Kurssit, joihin JHL myöntää jäsenilleen kurssitukea, tunnistat JHL:n logosta.

Tutustu ensi kevään tarjontaan ja ole valmiina ilmoittautumaan opintoihin CampusOnline.fi -palvelun nettisivuilla maanantaina 22.11. klo 8! Ole ilmoittautumisessa nopea, sillä verkkokurssit ovat avoimia kaikille hakijoille ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

JHL:llä ei ole kiintiötä millekään tukemalleen kurssille. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten ole valmiina koneen ääressä 22. marraskuuta kello 8 ja varaa paikkasi nopeasti ja päivitä osaamisesi!

Valittavissa kymmeniä erilaisia kursseja

Haluaisitko oppia esimerkiksi rautalankaruotsia tai millaisia ovat ilmastokestävät ruokapalvelut? Kiinnostaako sinua, millaista on voimavaralähtöinen työote huoltajien kanssa tehtävässä yhteistyössä tai seksuaalikasvatuksen menetelmät nuorisotyössä? JHL pitää tärkeänä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kannustaakin kaikkia jäseniä päivittämään osaamistaan. Ammatillisten opintojen lisäksi tarjolla on myös hyvinvointia tukevia kursseja ja työelämätaitoja edistäviä kokonaisuuksia.

JHL maksaa kurssimaksusta 75 prosenttia!

Ammattiliittosi JHL maksaa kurssimaksustasi 75 prosenttia. Esimerkiksi 60 euron kurssimaksusta jää jäsenelle maksettavaa vain 15 euroa. Suurin osa kursseista on työttömille ja lomautetuille maksuttomia. Osa kursseista on kaikille täysin maksuttomia.

Näin hoidat ilmoittautumisen 22.11. klo 8

  • Etsi valmiiksi CampusOnline.fi -palvelusta JHL:n logolla varustettu kiinnostava opintojakso ja ilmoittaudu mukaan.
  • Maksa jakso ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ota talteen kuitti kurssimaksusta.
  • Nauti opinnoista ja suorita opintojakso.
  • Hae kurssitukea.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä JHL:ään sähköpostilla kurssit@jhl.fi.

Lue lisää JHL:n jäsenetuna tarjottavista avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista: jhl.fi/avoinamk.

Etkö ole vielä jäsen? Liittymällä JHL:n jäseneksi pääset käsiksi edullisempiin avoimen ammattikorkeakoulun kursseihin ja muihin monipuolisiin jäsenetuihimme.