Siirry sisältöön

Ammattialafoorumin muotinäytöksessä nähtiin tuttuja kasvoja ja uudenuutukaisia työvaateratkaisuja

Lavalla nähtiin JHL:stä tuttuja ihmisiä esittelemässä Image Wearin palvelu- ja hoitotyön tarpeisiin suunniteltua työvaatemallistoa. Lisäksi esittelyssä oli varoitusvaatteita sekä puettavaa teknologiaa.

Suomalaisen Image Wearin uuden palvelu- ja hoitotyön ammattilaisvaatemalliston ensiesittely tapahtui arvoisessansa yhteydessä, JHL:n Ammattialafoorumissa Tampere-talossa. Informatiivisen ja hauskasti toteutetun muotinäytöksen juonsi Cristoffer Strandberg.

JHL:n henkilökuntaa oli valjastettu catwalkille vaate- ja asustemalleiksi. Tämä havaittiin myös suoran verkkolähetyksen chatissa: ”Upeaa heittäytymistä muotinäytöksessä. Rentoja työasuja ja näyttäviä kokonaisuuksia. Kiitos Päivi, Kari, Nina, Virpi, Sanna, Sami, Marianne, Eija ja Veikko.”

Upeita työvaatteita! Mallit ovat mahtavia 🙂

Mallikatraan tähtinä loistivat muiden muassa JHL:n järjestöjohtaja Kari Bagge ja puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine.

– Idea muotinäytöksestä tuli alun perin JHL:ltä. Innostuimme ajatuksesta ja lähdimme suunnittelemaan toteutusta yhdessä, Image Wearin markkinointipäällikkö Jaana Helin-Kouhi

JHL:n Ammattialafoorumi osui sopivasti samaan saumaan kuin uuden VIRE-malliston lanseeraus. VIRE on luotu nimenomaan palvelu- ja hoitotyön tarpeisiin ja se on tehty yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

– Tuotteet ovat joustavia, istuvia ja kestäviä, ja niissä on tarkkaan mietittyjä ja testattuja yksityiskohtia, Helin-Kouhi kuvailee.

Image Wearin suunnittelussa huomioidaan myös energiaystävällisyys ja kierrätys. Näytökseen valikoituneet Pure Waste T-paidat on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Yhden T-paidan valmistuksessa on säästetty 2700 litraa puhdasta juomavettä.

Image Wear tekee työvaatteita likipitäen kaikille toimialoille.

Ihanaa heittäytymistä muotinäytöksessä. Uskomattomia innovatiivisia apuvälineitä työhön.

Näytöksessä mukana olleet LED-varoitustakit ja -liivit tuovat näkyvyyttä haastaviinkin työolosuhteisiin. Edessä ja takana on kirkkaasti valaisevaa LED-nauhaa, joka antaa 360° näkyvyyden kaikkiin suuntiin ilman ulkopuolista valonlähdettä.

Teknologiavaatteista voimaa tai keveyttä

Image Wearin tuotteiden lisäksi näytöksessä esiteltiin myös niin sanottua puettavaa teknologiaa.

Lavalla nähtiin Meditaksen robottihanska, joka antaa jopa 80 Newtonin lisävoiman puristukseen. NASA on ollut mukana kehittämässä tätä ”Ironhandia”.

Kuvassa ammattialatoiminnan päällikkö Veikko Lehtonen testaa robottihansikkaan puristusvoimaa juontaja Cristoffer Strandbergiin.
Palvelupäällikkö Marianne Nieminen esittelee nostotyötä keventävää Meditaksen Auxivo Lift Suit nostopukua.

Kolmantena teknologisena puettavana tuotteena lavalla esiteltiin SKELEX 360 XFR yläraajakevennin, joka auttaa työntekijää töissä, joissa käsiä täytyy pitää pitkään ylhäällä.