Siirry sisältöön

Innosta kaverisi ehdolle ammattiliitto JHL:n vaaleihin! 

Oletko sitä mieltä, että työkaverisi pitäisi olla tekemässä päätöksiä JHL:n edustajistossa? Kannusta, houkuttele häntä osallistumaan JHL:n vaaleihin. Pyydä häntä ehdolle, perustakaa valitsijayhdistys ja antakaa äänensävynne kuulua! 

JHL-vaalien ehdokashaku on käynnissä. Edustajistoon valitaan 120 edustajaa eri puolilta Suomea. Pyydä työkaverisi ehdolle, jos hän on mielestäsi sellainen, jonka kuuluisi olla mukana tekemässä päätöksiä ammattiliittosi tekemisistä ja työelämän tulevaisuudesta. Ehdokasasettelu päättyy 15. joulukuuta kello 15. 

Perusta työkaverillesi valitsijayhdistys. Yhdistyksen perustamiseen tarvitset itsesi lisäksi mukaan kaksi muuta JHL:n jäsentä samasta vaalipiiristä. Ehdokkaaksi pyytämäsi työkaverisi voi myös olla mukana perustamassa itselleen valitsijayhdistystä.  

Työkaverisi voi lähteä ehdolle myös JHL:läisen jäsenyhdistyksensä kautta. 

Tarvittavat ohjeet ehdolle asettamisesta löydät jhl.fi/vaalit22 -sivulta.

JHL:n vaalisivuilta löydät myös erilaista kampanjamateriaalia: taustakuvia, julisteita, ovenkahvakylttejä.