Siirry sisältöön

Yksityisen opetusalan blogi- ja videosarja alkaa: Vuosi koronaa, mitä opimme yhteistoiminnasta?

Keskiviikkona 14.4. julkaistaan ensimmäinen osa työhyvintointiteemoja käsittelevästä blogi- ja videosarjasta. Ensimmäisessä osassa nostetaan esiin 5 korona-ajan oppia yhteistoiminnasta. Sarjan on tehnyt työryhmä, joka koostuu yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusten sopijaosapuolista JHL, Jyty, OAJ ja Sivista.

Työhyvinvointia käsittelevän kolmiosaisen sarjan ensimmäinen osa käsittelee yhteistoiminnan tärkeää merkitystä ja perusteita, erityisesti korona-aikana.

Blogi ”Yhteistoiminnalla menestystä: Vuosi koronaa, mitä opimme yhteistoiminnasta?” nostaa esiin korona-ajan 5 oppia yhteistoiminnasta.

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) kanssa yhteistyössä toteutetussa videossa TTK:n asiantuntija Asta Koivikko avaa yhteistoiminnan perusasioita ja näkökulmia koronapandemiaan liittyen.

Yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusten yhteistoiminta- ja työsuojelun yhteistoimintaryhmän tavoitteena on tarjota oppilaitoksille työkaluja ja tietoa yhteistoiminnasta ja sen tärkeästä merkityksestä. Ryhmässä ovat mukana JHL, OAJ, Jyty ja Sivistystyönantajat Sivista.