Julkisen ruokapalvelualan ammattilainen – Tule Ateria-tapahtumaan 2.11.

Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 2.11.2021.
Julkisen ruokapalvelun toimijat kohtaavan jälleen vuoden tauon jälkeen Ateria-tapahtumassa.
Ateria on alan toimijoiden yhteinen kontaktifoorumi, jossa ruokapalveluvastaavat ja palvelutarjoajat kohtaavat toisensa.
Voit rekisteröityä tapahtumaan jo nyt, tapahtuma on maksuton ja suunnattu vain julkisen ruokapalvelun ammattilaisille, ei opiskelijoille, eläkeläisille tai teollisuuden edustajille.
JHL on mukana messuilla, tule ihmeessä moikkaamaan!
Tutustu mielenkiintoiseen luentotarjontaan ja merkitse muistiin itseäsi kiinnostavat aiheet:
10:00 – 10:30 Ruoka-allerginen ruokapalvelujen asiakkaana
10:30 – 10:55 Quo vadis (Minne menet), ruokakulttuuri
10:30 – 11:00 Asiakkaiden osallistaminen tärkeä osa vastuullisuustyötä
10:55 – 11:20 Näin huomioit vastuullisuuden ja ravitsemuksen leipävalinnoissa
11:00 – 12:00 Luomu osana vastuullisia ruokahankintoja
12:30 – 13:00 Poikkeusajan vaikutus ammattikeittiöiden puhtaanapidon käytäntöihin sisäilma huomioiden
13:00 – 13:25 Työhyvinvointi paranee puuttumalla
13:25 – 13:50 Miten toteuttaa ruokakasvatusta osana kouluruokailua?
13:30 – 13:50 Beanit – Vuoden 2021 arvostetuin kasviproteiini
13:50 – 14:15 Joustavat ratkaisut, arjen helpotus
14:05 – 14:35 Hyvät eväät tulevaisuuteen!
14:35 – 15:00 Opas vastuulliseen ruokapalveluhankintaan
14:40 – 15:00 Julkisten ruokapalveluiden mallimaa Suomi: kestävän kehityksen tilanne meillä ja maailmalla
15:00 – 15:45 ”Kuinka pärjätä kriisissä?”