Tapahtumahallintarekisterin tietosuojaseloste

Lue tästä JHL:n käyttämä tapahtumahallintarekisterin tietosuojaseloste.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

Miten henkilötietojasi käytetään                  

  1. Keräämme henkilötietojasi tapahtumien järjestämiseksi (majoitus, ruokailu ja matkat). Pidämme ja käsittelemme henkilötietojasi tapahtumien järjestämisen ja tapahtuman ajan.
  2. Valtaosin kaikki hallussamme olevat henkilötiedot on saatu suoraan sinulta, poikkeuksena mm. yhteisilmoittautumiset muiden liittojen kanssa.
  3. Kerättävät henkilötiedot
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Henkilötunnus
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Ruoka-aineallergiat
  • Syntymäaika
  • Jäsennumero
  1. Suojaamme henkilötietojasi käyttämällä monia, tehokkaita tietoturvan menetelmiä.
  2. Tietosuojaselosteen hyväksymällä annat suostumuksesi kerätä erityisiä (arkaluonteisia) henkilötietojasi. Tällaisia tietoja ovat ruoka-aineallergiatiedot sekä tieto ammattiliiton jäsenyydestä.
  3. Kun käsittelemme tietojasi jotka edellyttävät suostumustasi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.a:) Siirrämme ja luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain jos meillä on siihen suostumus. Näitä on matkanjärjestäjät, hotellit, laivayhtiöt, lentoyhtiöt ja ravintolat. Henkilötietoja saatetaan käsitellä kolmansien osapuolien toimesta EU:n ulkopuolella tai kansainvälisissä organisaatioissa. Käytämme aina siirtojen suojaamiseksi asianmukaisia suojatoimia
  4. Emme käytä automaattista tietojenkäsittelyä tai profilointia.
  5. Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin tapahtuman järjestelyt sitä edellyttävät mutta enintään 1 vuosi.
  6. Jos tulevaisuudessa haluamme käsitellä henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kun olemme niitä keränneet, kerromme siitä sinulle.
  7. Pyrimme pitämään henkilötietosi aina oikeina ja ajantasaisina. Otathan huomioon, että sinulla on jaettu vastuu henkilötietojesi ajan tasalla pitämisessä.

Oikeutesi

  1. Sinulla on monia oikeuksia henkilökohtaisiin tietoihisi liittyen. Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, oikeus tietojesi korjaamiseen, siirtämiseen tai poistamiseen, tai oikeus vastustaa tai rajoittaa tietojesi käsittelyä.Huomaathan, että näiden oikeuksiesi toteutuminen riippuu muun muassa kulloisestakin tilanteesta, kerätyistä tiedoista tai siitä, millä perusteella tietojasi on kerätty. Kun haluat käyttää näitä oikeuksiasi, ota yhteyttä alla mainittuun tietosuojavastaavaan.
  1. Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavirastoon, jos koet että emme ole toimineet lain mukaisesti käsitellessämme henkilötietojasi. Toivomme, että otat kuitenkin ensin yhteyttä tietosuojavastaavaan, jotta voimme yhdessä ratkaista mahdolliset ongelmat.

Rekisterinpitäjän sekä tietosuojavastaavan yhteystiedot

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Tietosuojavastaava

Hannu Viljanen
tietosuoja@jhl.fi
puh. 050 412 8094  

Tietosuojaviraston yhteystiedot 

Tietosuojavaltuutetun toimisto

puh. 029 56 16670