Kaikille avoin koulutus

Ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen koulutusta alueellisesti ja valtakunnallisesti. JHL tekee myös koulutusyhteistyötä TSL:n ja Kiljavan opiston kanssa.

Kurssit jäsenille

Kaikille jäsenille suunnattuja kursseja ovat muun muassa:

  • edunvalvonnan ja yhteistoiminnan johdantokurssit
  • uusille jäsenille tarkoitetut, teemoitetut JHL tutuksi -kurssit
  • ammatilliset opintopäivät.

Kaikki jäsenkoulutuksemme löydät koulutuskalenterista. Koulutuskalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Käytä sähköisestä koulutuskalenterista hakiessasi hakusanoina esimerkiksi JHL tutuksi tai edunvalvonnan ja yhteistoiminnan johdanto.

Voit myös ladata tai tulostaa koulutusoppaan JHL:n aineistopankista.

Saat painetun oppaan myös yhdistyksistä ja aluetoimistoista.

Tutustu myös yhteistyökoulutukseen TSL:n ja Kiljavan opiston kanssa.

Käsiä näppäimistöllä ja tavaraa tietokoneen edessä pöydällä.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Ammattiliitto JHL:n jäsenet voivat ilmoittautua kaikille verkkokursseille koulutuskalenterin kautta, suoraan kunkin kurssin esittelysivulta tai kirjautumalla tunnuksilla omaJHL:ään.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löydät sivuilta ilmoittautuminen ja yhteistyökoulutus.

Mitä maksaa?

JHL:n järjestämä koulutus on jäsenille pääsääntöisesti ilmaista. Liitto hoitaa matkakulut, kurssimaksut, majoituksen ja ruokailukulut.

Kiljavan opiston kurssit kuuluvat liiton tuen piiriin. TSL:n kurssien osallistumismaksun maksaa JHL.

Tutustu tarkemmin liiton maksamaan koulutustukeen.

Yhteistyökoulutus

JHL tekee koulutusyhteistyötä Työväen Sivistysliitto TSL:n kanssa.

JHL tarjoaa yhteistyössä kumppaneiden kanssa koulutuksia edunvalvontaan ja järjestötyöhön silloin, kun vastaavaa koulutusta ei löydy JHL:n tai JHL-opiston omasta tarjonnasta.

Lisäksi JHL-opisto tarjoaa koulutuksia myös muille liitoille.

Koulutusyhteistyö TSL:n kanssa

JHL tekee koulutusyhteistyötä Työväen Sivistysliitto TSL:n kanssa. JHL maksaa jäsentensä osallistumismaksut valituilta kursseilta. JHL maksaa opetuksen, materiaalin sekä ulkopaikkakuntalaisille täysihoidon kahden hengen huoneessa.

Mikäli olet kiinnostunut TSL:n kursseista, käy katsomassa TSL:n kotisivuilta ja ota yhteyttä TSL:n neuvontaan neuvonta@tsl.fi tai puhelimitse 020 745 7611. TSL lähettää osallistujille kurssivahvistukset noin kuukautta ennen kurssia.

Ilmoittautuminen

TSL:n kursseille ilmoittautumiset suoraan TSL:n sivuilta, katso koko koulutuskalenteri.

Lisätietoja neuvonta@tsl.fi tai puhelimitse 020 745 7611.

Koulutusyhteistyö Kiljavan opiston kanssa

JHL tekee yhteistyötä Kiljavan opiston kanssa. Aktiiveilla on mahdollista osallistua Kiljavan opiston tarjoamiin edunvalvonnan koulutuksiin tai järjestökursseille, jos vastaavaa koulutusta ei löydy JHL:n tai JHL-opiston tarjonnasta.

Voit tutustua Kiljavan opiston kurssitarjontaan opiston kotisivuilla. Ota yhteyttä JHL:n kurssineuvontaan, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan luottamusmies-, työsuojelu- tai yhteistoimintakoulutuksiin tai järjestökursseille.

JHL maksaa opetuksen, materiaalit, majoituksen sekä matkakorvaukset JHL:n matkustussäännön mukaan. Mikäli edunvalvonnan koulutusta ei ole neuvoteltu palkalliseksi, on mahdollista hakea kurssiapurahaa JHL:stä. Järjestöllisistä kursseista on mahdollista hakea kurssiapurahaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kiljavan opiston kursseille tapahtuu ottamalla yhteyttä JHL:n. Kursseista ja niille hakemisesta voit tiedustella liiton Kurssineuvonnasta puhelimitse numeroista 010 7703 510 tai sähköpostitse kurssit@jhl.fi

Puhelinpalveluajat: maanantai–torstai 10.00–14.00. Muina aikoina ja poikkeustapauksissa pyydämme jättämään soittopyynnön tai lähettämään sähköpostiviestiä asiasta.

Kurssit muiden liittojen luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille

JHL järjestää ruotsinkielistä koulutustarjontaa myös muille liitoille. Mikäli olet kiinnostunut kursseista, ota yhteyttä oman liittosi koulutusvastaavaan.

Liittoon kuulumattomat voivat ottaa yhteyttä ja tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja sekä hintatietoja kurssit@jhl.fi.