Ilmoittautuminen kursseille

JHL:n kursseille voit ilmoittautua kätevästi sähköisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan omaJHL:n tai kurssikalenterin kautta.

JHL:n jäsenet voivat ilmoittautua liiton järjestämille kursseille sähköisesti koulutuskalenterin kautta, suoraan kunkin kurssin esittelysivulta tai kirjautumalla tunnuksilla omaJHL:ään. Kirjautumisessa käytetään samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Yhteisöjäsenliittojen jäsenet ilmoittautuvat hakulomakkeella.

Hakulomake yhteisöjäsenliittojen jäsenille

Liittoon kuulumattomat voivat tiedustella kurssien hintoja ja mahdollisia vapaita kurssipaikkoja yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Ilmoittautuminen päättyy noin viisi viikkoa ennen kurssin alkua. Tarkemmat tiedot löydät koulutuskalenterista. 

Voit aina kysyä vapaita paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä. Ole yhteydessä JHL:n kurssineuvontaan yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla kurssit@jhl.fi tai puhelimitse numeroon 010 7703 510.

Saat tiedon kurssille pääsystä hyvissä ajoin hakuajan päättymisen jälkeen. Kurssivahvistuksen mukana saat lisätietoja ja matkustusohjeet. Kursseille valitaan ensisijaisesti niitä jäseniä, joille kurssi on tarkoitettu. Valinnat tehdään liiton koulutuspalveluissa.

JHL tarjoaa jäsenilleen myös verkkokursseja.

Käytännön asioissa voit ottaa yhteyttä kurssineuvontaan kurssit@jhl.fi tai
010 7703 510.

Luottamusmies-, yhteistoiminta- ja työsuojelukoulutus

Jos haet luottamusmies-, työsuojelu- tai yhteistoimintakoulutukseen, on tärkeää, että sovit ensin työnantajasi kanssa kurssille osallistumisesta ja selvität, mikä on työnantajan verkkolaskutusosoite ja y-tunnus. Lue lisää sivuilta Kurssin palkallisuus.

Kiljavan opiston kurssit

Ilmoittautuminen Kiljavan opiston kursseille tapahtuu ottamalla yhteyttä JHL:n kurssineuvontaan. Kursseista ja niille hakemisesta voit tiedustella puhelimitse numerosta 010 7703 510 tai sähköpostitse kurssit@jhl.fi.

Lue lisää Kiljavan opiston tarjoamasta koulutuksesta yhteistyökoulutus-sivulta.

TSL:n kursseille ilmoittautuminen

JHL:n tukemille Työväen Sivistysliitto TSL:n kursseille ilmoittaudutaan suoraan TSL:oon. Tutustu TSL:n kurssitarjontaan. Lisätietoja TSL:n koulutuksesta löydät Yhteistyökoulutus-sivulta.