Siirry sisältöön

Vaalitulos: Tässä on ammattiliitto JHL:n uusi edustajisto

Ylin päätösvalta ammattiliito JHL:ssä on nyt jaettu tulevien viiden vuoden ajaksi. Ammattiliiton uusi edustajisto valittiin vaaleissa, joiden äänestys päättyi tiistaina 1.3.

Ammattiliitto JHL:n edustajistossa on 120 jäsentä, jotka valitaan vaalipiireittäin. Vaalipiirit noudattavat ammattiliitto JHL:n aluetoimistojakoa. Katso listasta, ketkä nousivat edustajistoon juuri sinun alueeltasi! Vaalitulos vahvistetaan lopullisesti 11. huhtikuuta*.

JHL-edustajistoon valitut 2022 (pdf, 54 kt)

Haluamme kiittää kaikkia jäseniä, jotka äänestivät vaaleissa. Onnittelemme myös kaikkia edustajiston jäseniä! Uusi edustajisto aloittaa työnsä kesäkuussa 2022, siihen asti tehtäviä hoitaa nykyinen edustajisto.

JHL:n edustajistovaalit 2022: Kaikkien ehdokkaiden vaalitulokset (pdf, 150 kt)

Kerromme lisätietoja valituista lähipäivinä! Pian selviää myös, ketkä onnekkaat voittivat arvonnassa lahjakortin ja keille lähtee sähköpyörä.

* Keskusvaalilautakunnan kokouksen ajankohtaa muokattu 5.4. klo 14.57.
JHL:n keskusvaalilautakunta vahvistaa vaalien tuloksen maanantaina 11.4.2022, ei 4.4. 2022. Liiton sääntöjen mukaan järjestäytymiskokous täytyy pitää 60 vuorokauden sisällä vahvistamisesta ja tämä ehto ei siis olisi toteutunut. Järjestäytymiskokous pidetään  6.-8.6.2022