Siirry sisältöön

Nosta koulutustasoasi treenaamalla oppimisen ja työelämän perustaitoja

Työväen sivistysliitto TSL järjestää ensi keväänä oppimista ja työelämän perustaitoja vahvistavaa koulutusta. Jos tunnet tarvetta taitojesi petraamiseen ja koulutustasosi nostamiseen, ilmoittaudu mukaan koulutukseen.

Tarvitsetko päivitystä digitaalisiin taitoihisi, vahvuuksiesi tunnistamiseen tai nykyaikaisiin työnhakutapoihin? TSL:n jäsenjärjestönä ammattiliitto JHL kannustaa jäseniään hakeutumaan Oma Polku -koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on antaa eväitä oman oppimisen ja työelämäpolun rakentamiseen.

Koulutuksen jälkeen opiskelija osaa esimerkiksi kirjoittaa nykypäivän vaatimuksia vastaavan työhakemuksen, tunnistaa omat vahvuutensa ja tehokkaimmat oppimismenetelmät, hyödyntää pilvipalvelua ja älylaitteita työnhaussa ja osaa matematiikan perustaitoja aikaisempaa paremmin. Kurssilla on myös mahdollisuus suorittaa työturvallisuuskortti tai hygieniapassi.

Koulutukset järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä. Kursseihin sisältyy maksuton ruokailu, ja matkat korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan. Kurssilla voit käyttää omaa tietokonettasi tai koulutusta varten varattuja koneita. Koulutuksen on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutukset alkavat jo tammikuussa

Ensimmäinen koulutus järjestetään 17.1.-18.2.2022 Vantaalla, Mercuria liiketalousoppilaitoksen tiloissa. Ilmoittaudu Vantaan koulutukseen!

Toinen koulutus järjestetään 14.3.-14.4.2022 Tampereella, Voionmaan koulutuskeskuksen tiloissa. Ilmoittaudu Tampereen koulutukseen!

Koronatilanteen kehittyminen saattaa vaikuttaa koulutuksen järjestämiseen lähiopetuksena.

Muut ensi vuoden koulutukset:

25.4.-25.5. ja 30.-31.5. Vantaalla (paikka varmistuu myöhemmin)

15.8.-16.9. Kauniaisissa, Työväen akatemian tiloissa

3.10.-4.11. Tampereella, Voionmaan koulutuskeskuksen tiloissa

Lisätietoja koulutuksesta saat Säde Tahvanaiselta, p. 040 747 6663 tai sade.tahvanainen@tsl.fi