Siirry sisältöön

Miten työn murros näkyy kunta-alalla? Tule mukaan webinaariin seurannan tulosten julkistamiseen

Tule mukaan kuuntelemaan kunta-alan työn murroksen seurannan tulosten julkistamista 2.6.2021 kello 9–11. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.

Kuluneen kevään aikana kuntatyön asiantuntijat eri puolista Suomea ovat osallistuneet kunta-alan työn murroksen seurantaan. He ovat muun muassa pohtineet sitä, mikä on viime vuosina muuttunut kirjastoissa, ateria- ja puhtauspalveluissa, sairaaloissa tai sosiaalityössä. Miten työn murros näkyy eri ammattialoilla? Myös korona-aika on otettu näissä pohdinnoissa huomioon.

Tule kuuntelemaan seurannan tulosten julkistamista keskiviikkona 2.6. klo 9-11 kaikille avoimeen ja ilmaiseen webinaariin.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan voit seurata tilaisuutta suorana KuntaTV:n sivuilta.

Kahden vuoden välein toteutettava työn murroksen seuranta on KT Kuntatyönantajien, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:n, Julkisen alan unioni JAU:n (JHL ja Jyty) ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry:n (Tehy ja Super) yhteinen hanke ja osa Kuntatyö2030-kokonaisuutta.

Ohjelma

9.00   Tilaisuuden avaus, Markku Jalonen, työmarkkinajohtaja, KT Kuntatyönantajat

9.10   Kunta-alan työn murroksen seurannan 2021 tulokset, Niilo Hakonen, johtava työelämän kehittämisen asiantuntija, KT ja Lauri Kurvonen, erityisasiantuntija, OAJ

9.50   Kommenttipuheenvuoro työn murroksesta. Antti Koivula, pääjohtaja, Työterveyslaitos

10.20 Työmarkkinaosapuolten puheenvuorot ja keskustelu, Jonna Voima, puheenjohtaja, Ammattiliitto Jyty ja Markku Jalonen, KT

10.50 Päätössanat, Jorma Palola, neuvottelupäällikkö, seurantatyöryhmän pj, KT