Siirry sisältöön

Hyvä kiertämään -kampanja kerää jälleen kunta-alan parhaat kehittämistyöt näkyviin

Kuntaorganisaatiot ovat koronapandemian myötä kehittäneet uusia ratkaisuja ja toimintamalleja palvelujen tuottamiseen. Monet ovat siirtyneet etätöihin ja ottaneet toiminnassaan ison digiloikan. Kunta-alan pääsopijajärjestöjen ja KT Kuntatyönantajien yhteinen Hyvä kiertämään -kampanja kerää jälleen kunta-alan kehittämistyöt Tekojen torille.

Hyvä kiertämään -kampanja on alkanut 10.5 ja päättyy 30.9. Parhaat palkitaan Kuntatyö2030-gaalassa marraskuussa 2021. Nyt kannattaa osallistua, sillä kun hyvän laittaa kiertämään, siitä hyötyy koko kunta-ala!

Tekojen tori on alusta, jonne kerätään kuntatyön isoja ja pieniä kehittämistekoja. On aika nostaa kunta-alan kehittäminen näkyväksi ja inspiroimaan muita! Tekojen torilla voit kertoa ylpeästi, mitä tuloksia sinun työpaikallasi on saavutettu kehittämällä, tutustua muiden kehittämistekoihin ja ottaa niistä mallia.

Kuntatyö2030 on kunta-alan työelämän kehittämisen kokonaisuus, jossa ovat mukana KT Kuntatyönantajat sekä kunta-alan pääsopijajärjestöt eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU (JHL on JAU:n jäsen) ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

Tutustu tarkemmin sekä Tekojen toriin että Hyvä kiertämään -kampanjaan