Facebook- ja Instagram-arvonnan säännöt 2024-2025

Täältä löydät JHL:n järjestäminen Facebook- ja Instagram-arvontojen säännöt.

1. Järjestäjä:

Arvonnan järjestää Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, PL 101, 00531 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä ”järjestäjä”).

JHL:llä on Facebookissa useita tilejä, joissa arvontoja järjestetään. Arvonnan järjestävään tiimiin voit olla yhteydessä sähköpostitse. Jokainen tiimi vastaa itse omasta arvonnastaan.

Facebook-tili:Tiimin sähköposti:
@jhlry (ylläpitäjä JHL:n viestintä)jhlmarkkinointi (at) jhl.fi
@JhlOpistojhl-opisto (at) jhl.fi
@nuoretJHLnuoret (at) jhl.fi

2. Osallistuminen ja osallistumisehdot:

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Mikäli palkinnossa on kuitenkin ikäraja, esimerkiksi 18 vuotta, arvonta suoritetaan sen mukaisesti.

Arvontaan voi osallistua toimimalla pyydetyllä tavalla, esimerkiksi kommentoimalla alkuperäistä postausta annetussa määräajassa.

JHL:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yritysten työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemi- sissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Palkinnot ja arvonnan suorittaminen:

Osallistujien kesken arvotaan mainittu palkinto tai palkinnot. Arvonta suoritetaan postauksessa mainittuna päivänä.

Voitosta ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa arvontajulkaisun yhteydessä sekä yksityisviestillä. Jos voittajaan ei saada yhteyttä tai jos hän ei toimita yhteystietojaan viikon kuluessa, arvonta mitätöidään ja suoritetaan uudelleen.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinto on voittajalle veroton.

4. Henkilötietojen käsittely

Voittajan tietoja käytetään palkinnon lähettämiseen. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

https://tietosuoja.fi/mika-on-henkilotieto

Arvonnan järjestäjä saa tietoonsa osallistujan Facebookille tai Instagramille ilmoittamansa nimen, julkisen profiilikuvan sekä muut palvelussa julkisesti näkyväksi määritetyt tiedot.

Järjestäjä ei käsittele tietoja Facebookin tai Instagramin ulkopuolella, eikä tietoja kerätä tai yhdistetä muihin rekistereihin ilman rekisteröidyn suostumusta ja informointia. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä suoramarkkinointiin.

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä järjestäjän kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Tieto voittajasta jää näkymään julkisesti arvontajulkaisun yhteyteen.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä.

Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei voikaan käyttää palkintoa. Voittaja voi myös kieltäytyä palkinnosta ja tällöin järjestäjä arpoo sen uudestaan. Järjestäjä maksaa palkinnosta lakisääteisen arpajaisveron.

6. Verkkohäirintään puuttuminen

Järjestäjä pitää itsellään oikeuden painavasta syystä johtuen (esimerkiksi kilpailun järjestäjän sivuun tai arvontapostaukseen kohdistuvan runsaan nettihäirinnän vuoksi) keskeyttää arvonnan määräaikaan mennessä ja suorittaa arvonnan siihen mennessä osallistuneiden kesken.

Muistutamme myös, että emme koskaan pyydä somessa kenenkään henkilökohtaisia tietoja, kuten pankkitietoja, sosiaaliturvatunnusta tai kopiota henkilöllisyystodistuksesta tai muista asiakirjoista. Emme myöskään pyydä osallistujaa tai voittajaa rekisteröitymään mihinkään sivustolle.

Olemme yhteydessä kilpailun voittajaan yksityisviestillä ja pyydämme ainoastaan osoitetietoja ja/ tai sähköpostiosoitetta ja/tai puhelinnumeroa.

Mikäli huomaat, että somearvontaa häiritään, suosittelemme piilottamaan roskapostikommentit sekä ilmiantamaan trolliprofiilit. Mikäli olet epähuomiossa jakanut tietojasi nettitrollille, tee välittömästi rikosilmoitus ja ole myös tarvittaessa yhteydessä pankkiisi.

7. Muuta huomioitavaa

Osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä epäsopivan toiminnan, kuten sääntörikkomusten, epärehellisten keinojen käyttämisen tai epäasiallisten somekommenttien vuoksi.

Arvonnan järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet sekä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä liity millään tavalla niihin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median käyttöön.

Ammattiliitto JHL ei vastaa jäsenyhdistystensä sosiaalisen median toiminnoista, kuten Facebook-arpajaisten järjestämisestä tai hallinnoimisesta. Yhdistykset vastaavat näistä itse.

Helsingissä 21.3.2024