Siirry sisältöön

JHL ja muut ammattiliitot järjestävät mielenosoituksen Senaatintorilla 5. huhtikuuta: Nyt on aika nostaa kunta-ala palkkakuopasta

JHL, Jyty ja JUKO kutsuvat kaikki mielenosoitukseen Helsingin Senaatintorille 5.4 kello 17–19. Nyt on aika näyttää, että pidät kunta-alan työtä tärkeänä!

Kunta-alan työntekijät pitävät Suomen käynnissä. He hoitavat ja kouluttavat lapset, pitävät huolta kirjastoista ja pyörittävät palveluita, joita ilman arkemme ei suju. Silti he ovat vuodesta toiseen palkkakuopassa.

Muun muassa kouluissa, varhaiskasvatuksessa ja sote-alalla töitä tehdään monen ammattilaisen tiimeissä. Siksi palkankorotus pitää maksaa kaikille, ammattinimikkeestä riippumatta.

– Työntekijät ovat vuosia tyytyneet pieniin korotuksiin, joita perustellaan Suomen kilpailukyvyllä. He pitivät maata pystyssä koronakriisin läpi. Kunta-alan työntekijät ovat ansainneet palkankorotuksensa, niiden aika on nyt, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine painottaa.

Ammattiliitto JHL sekä Jyty ja JUKO järjestävät Helsingin Senaatintorilla 5. huhtikuuta suuren mielenosoituksen, johon juuri sinut on kutsuttu. Pidetään yhdessä ääntä kunnollisesta palkkauksesta, inhimillisemmästä työelämästä ja toimivista palveluista!

Mielenosoituksessa on tarjolla myös ohjelmaa, tilaisuuden juontaa Ina Mikkola.

Tarkemmat tiedot päivittyvät Facebook-tapahtumaan, klikkaa itsesi mukaan jo nyt ja kutsu kaverisikin paikalle!