Siirry sisältöön

JHL-vaalien äänestys on alkanut – JHL:n jäsen, nyt on sinun vuorosi käyttää ääntäsi

Ammattiliitto JHL:n vaalien äänestys on nyt auki. Voit äänestää joko postitse tai sähköisesti aina 1.3. kello 12 asti. Äänestäneiden kesken arvotaan 1000 euron lahjakortteja sekä kolme sähköpyörää.

Ammattiliitto JHL:n edustajistovaalien äänestys on nyt virallisesti alkanut. Muistathan käyttää ääntäsi ja vaikuttaa siihen, millä kaikilla äänensävyillä JHL:ssä jatkossa puhutaan. JHL-vaaleissa valitaan kaikkiaan 120 edustajaa seuraavalle viiden vuoden mittaiselle kaudelle. Äänestysaika päättyy keskiviikkona 1.3. kello 12.

Vaaleissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse kotiin tulleella vaalikirjeellä. Äänioikeus on kaikilla niillä JHL:n jäsenillä, jotka ovat liittyneet liittoon viimeistään 31.10.2021. Sähköisesti voit antaa äänesi tästä.

Postiäänien tulee olla perillä äänestysajan loppuun. Jotta äänesi ehtii ajoissa perille, suosittelemme, että viet kirjeen postiin viimeistään 18.2.

JHL:n vaaleissa on kaikkiaan lähes 900 ehdokasta yhdeksässä eri vaalipiirissä. Jokainen JHL:n jäsen äänestää siinä vaalipiirissä, joka on oman JHL-jäsenyhdistyksen kotipaikka.
Mikäli oma ehdokas on vielä hakusessa, voit etsiä sopivaa vaalikoneesta.

Vaalikoneeseen pääset tästä.

JHL:n edustajiston lisäksi vaaleissa valitaan JHL:n työttömyyskassan edustajiston jäsenet.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi tuhannen euron lahjakorttia S-ryhmään sekä kolme sähköpyörää.

Lue kaikki JHL:n vaaleista osoitteesta jhl.fi/vaalit22

Seuraa vaaleja somessa #JHLvaalit22