Siirry sisältöön

Valtion neuvotteluissa puitiin neuvottelutavoitteita, syynissä työajat ja matkakustannukset

Valtion neuvotteluissa käytiin torstaina 3.2. yksityiskohtaisesti läpi työnantajan esitykset. Järjestöjen tavoitteista perattiin erityisesti työaikakysymyksiä.

Valtion sopimusneuvottelut etenevät avoimessa ja hyvässä ilmapiirissä. Torstaina 3. helmikuuta käytiin läpi sekä työnantajan että järjestöjen tavoitteita.

Palkansaajien tavoitteista keskityttiin tällä kertaa työaikakysymyksiin. Työnantajapuolen tavoitteista olivat esillä muun muassa matkakustannusten korvaukset. Sopimuskauden pituudesta sekä palkkaratkaisusta ja sen rakenteesta esitettiin puolin ja toisin ajatuksia.

Neuvotteluja on käyty avoimessa ja hyvässä neuvotteluilmapiirissä. Varsinaisten ratkaisujen aika on vasta myöhemmässä vaiheessa.

Valtion sopimusneuvotteluja jatketaan maanantaina 7. helmikuuta. Sopimuksessa ovat JHL:n lisäksi järjestöistä mukana Pro ja Juko.

Katso miten vastaava sopimusasiantuntija Jorma Viiala kuvailee torstain neuvotteluita.

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee