Siirry sisältöön

Aluevaalit ensi sunnuntaina – käytä ääntäsi

Suomen ensimmäisten aluevaalien varsinainen äänestyspäivä on ensi sunnuntaina, 23.1. Silloin sinulla on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa, miten ja mistä sinä ja läheisesi saatte terveys- ja sosiaalipalveluja, kuinka kaukana on lähin palokunta ja minkälaisia työpaikkoja hyvinvointialueet tulevat olemaan.

Sunnuntaina 23. tammikuuta vaaliuurnilla äänestetään ihmisten työpaikoista, elmästä, hyvinvoinnista ja terveydestä. Aluevaaleissa äänestetään miten ja missä sinua ja läheisiäsi hoidetaan, missä on lähin paloasema tai terveyskeskus, miten koululaisten terveydenhuolto hoidetaan tai kuinka nopeasti pääsee mielenterveyspalveluihin. Vaaleissa vaikutetaan myös siihen, minkälaisia työpaikkoja ja työnantajia hyvinvointialueet tulevat olemaan.

Jos et ehtinyt äänestämään ennakkoon, käy äänestämässä ensi sunnuntaina. Sillä on väliä, miten sinä ja läheisesi saatte tarvitsemianne sosiaali- ja terveyspalveluja.

Käy tutustumassa alueesi JHL:läisiin ehdokkaisiin SAK:n aluevaaligalleriassa. Äänestä!