Siirry sisältöön

Kiitä työkaveria – Tuet samalla maailman heikko-osaisimpia lapsia

Nenäpäivä on pian täällä! Tänä vuonna keräyksen teemana on kiitos. Lahjoita JHL:n keräykseen pieni summa, sano samalla kiitos työkaverille ja edistä kunnon työoloja kehittyvissä maissa!

Nenäpäivä kerää varoja maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Tänä vuonna ammattiliitto JHL kutsuu kaikki jäsenensä mukaan kiitä työkaveria -keräyshaasteeseen. Lahjoita pieni summa, kiitä kaveria hyvästä työstä ja auta samalla maailman lapsia!

Lahjoita verkossa tai tekstarilla!

Osallistu JHL:n nenäpäivähaasteeseen verkossa. Voit valita haluamasi lahjoitussumman. Voit osallistua nenäpäiväkeräykseen myös tekstiviestillä.  Tekstaa NP 710415 numeroon 16499. Tekstarilahjoituksen arvo on 10 euroa.

Osa nenäpäivän lahjoituksista ohjataan Ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASKin käyttöön. SASK tekee tärkeää työtä, jotta kehittyvissä maissa kunniotettaisiin ihmisoikeuksia ja työstä saisi kunnollisen palkan. SASK kampanjoi myös lapsityövoimaa vastaan. JHL on SASKin jäsenjärjestö.