Siirry sisältöön

JHL:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan aluetoimistot yhdistyvät 1.1.2021

JHL:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan aluetoimistot yhdistyvät. 1.1.2021 alkaen aluetoimiston nimi on Lounais-Suomen aluetoimisto. Sekä Turun että Porin toimipisteet säilyvät.

JHL:n aluetoimistot Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa yhdistyvät 1.1.2021 Lounais-Suomen aluetoimistoksi. Vanhat toimipisteet Turussa Puistokadulla ja Porissa Isolinnankadulla jatkavat toimintaansa. Aluetoimiston henkilöstön yhteystiedot ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Toimistojen yhdistymisen myötä Varsinais-Suomen ja Satakunnan aluetoimistojen nettisivut yhdistyvät Lounais-Suomen aluetoimiston sivuiksi. Lounais-Suomen aluetoimiston nettisivuilla jako Varsinais-Suomen ja Satakunnan säilyy toistaiseksi.

Vuoden 2021 alusta alkaen JHL:llä on kahdeksan aluetoimistoa joissa on yhteensä 10 toimipistettä.