Gå till innehållet

Helsingfors lönehärva måste lösas genast – Kom på demonstrationen Förfallodag onsdagen den 24 augusti

Det är inte rätt att alla arbetstagare vid Helsingfors stad varje lönedag måste vara osäkra på om deras löner kommer att komma in på kontot och om summan kommer att vara korrekt. Att be om ursäkt betalar varken räkningar eller matinköp. Förfallodagen för lösningar är idag.

För många arbetstagare vid Helsingfors stad har blivit lidande på grund av felen i lönebetalningen, och problemen har kvarstått alldeles för länge. Stadens beslutsfattare och systemleverantören Sarastia måste korrigera problemen omedelbart – förfallodagen är idag!

Kom med och visa ditt stöd

Fackförbunden JHL och OAJ uppmuntrar alla att delta i demonstrationen Förfallodag (#Eräpäivä), som ordnas på Senatstorget i Helsingfors den 24 augusti klockan 16. Tillsammans framför vi våra hälsningar till stadsfullmäktigeledamöterna som anländer till sitt tidiga kvällsmöte i stadshuset.

Utöver våra medlemmar välkomnar vi varmt alla som vill visa sitt stöd för Helsingfors stads arbetstagare. Dela inbjudan vidare!

När demonstrationen närmar sig hittar du mer information på Facebook och på JHL:s webbplats.