Maahanmuuttajaverkosto (Jalla-Jalla!)

Jalla-Jalla! -verkoston tehtävänä on parantaa maahanmuuttajajäsenten tiedonsaantia työelämästä sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Verkosto on perustettu Sisä-Suomen alueelle elokuussa 2021 ja on JHL:n kolmas maahanmuuttajaverkosto.

MIKÄ VERKOSTO?

Jalla-Jalla! eli Mennään! -verkoston tehtävänä on parantaa maahanmuuttajajäsenten tiedonsaantia työelämästä sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Verkosto toimii myös vertaisverkostona, jossa keskustellaan ajankohtaisista ammattiyhdistys- ja maahanmuuttajien työelämäasioista.

Tavoitteena on aktivoida jäseniä osallistumaan oman työpaikan, yhdistyksen ja liiton toimintaan. Verkostossa suunnitellaan toimintaa ja tehdään yhteistyötä liiton yhdistysten kanssa.

VERKOSTON TEHTÄVÄNÄ ON:

  • Maahanmuuttajajäsenten edunvalvonta
  • Yhteyshenkilöverkoston rakentaminen yhdistyksiin
  • Yhteistyön kehittäminen yhdistysten, luottamushenkilöiden, Sisä-Suomen aluetoimiston ja liiton päättäjien kanssa
  • Verkoston seuraava kokous 9.10.2021 Tampereella
  • Maahanmuuttajaverkostojen yhteinen tapaaminen 27.-28.11.2021 Naantalissa (verkostot suunnittelevat toimintaansa vuodelle 2022)

Verkosto kokoontuu parin kuukauden välein. Tule mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä:

Isto Mäkelä, isto.makela@jhl.fi, +358504331590

Kuvassa Panan Chanphakdee (vas.) ja Michaël Fandi toimivat Sisä-Suomen maahanmuuttajaverkoston puheenjohtajina. Kuvassa myös aluetoiminnan asiantuntija Isto Mäkelä (oik.) JHL:n Sisä-Suomen aluetoimistosta.