Siirry sisältöön

SAK:n eduskuntavaalien vaaligalleria on nyt avattu – mukaan voi hakea edelleen

SAK:n ja sen jäsenliittojen eduskuntavaaligalleria on nyt auki. Galleriasta löydät kaikki ne JHL:läiset eduskuntavaaliehdokkaat, jotka ovat sitoutuneet SAK:laisten liittojen asettamiin teemoihin ja tavoitteisiin. Voit myös hakea mukaan aina 20.3.2023 asti.

SAK:n eduskuntavaaligalleria on nyt avautunut osoitteessa eduskuntavaaligalleria.fi.

Galleriasta löydät myös valtaosan JHL:läisistä ehdokkaista. Galleriasta voit hakea kaikkia liiton ehdokkaita tai oman vaalipiirisi ehdokkaita.

Eduskuntavaaligalleria on auki sunnuntaina 2.4.2023 järjestettäviin vaaleihin asti. Tutustu galleriaan ja valitse oma ehdokkaasi.

Jos olet ehdolla ja haluaisit vielä mukaan eduskuntavaaligalleriaan, voit ilmoittaa halukkuudestasi osoitteessa eduskuntavaaligalleria.fi. Mukaan pääsevien tulee sitoutua SAK:laisten liittojen asettamiin teemoihin ja tavoitteisiin.

Galleriaan voi ilmoittautua 20.3.2023 asti. Mukaan hyväksytyille galleria on ilmainen.

JHL tukee jäsenehdokkaitaan

Huhtikuun 2. päivänä pidettävät eduskuntavaalit ovat suomalaiselle työelämälle elintärkeät. Vaaleissa juuri sinä pääset vaikuttamaan äänestämällä joko ennakkoon 22.–28.3.2023 tai varsinaisena äänestyspäivänä.

Suomella ei ole varaa siihen, että pienipalkkaisten työntekijöiden asemaa kurjistetaan millään tavalla. Ammattiliitto JHL:n tavoitteena on saada maahamme hallitus, joka tekee Suomesta taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maan hallituksen ja eduskunnan on ymmärrettävä työntekijöiden asemaa. Haluamme vaikuttaa siihen, että päättäjiksi valitaan henkilöitä, jotka ylläpitävät suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Ammattiliitto JHL tukee liiton arvoihin sitoutuneita jäsenehdokkaitaan ja muutamia muita työntekijämyönteisiä ehdokkaita. JHL osallistuu SAK:n yhteiseen äänestysaktiivisuutta kohottavaan Vaalistaja-kampanjaan. Yhteensä näihin toimiin käytetään noin 400 000 euroa.

Tilaa Vaalistajan uutiskirje täältä ja pysyt mukana vaalikampanjoinnissa.

JHL:n eduskuntavaalitavoitteisiin voit tutustua täällä. Ehdokkaat ja tukijoukot voivat hyödyntää tavoitteita vaalityössään.