Koulutusta alueellasi

Vain lyhyen matkan päässä sinulla on mahdollisuus osallistua JHL:n koulutukseen. Alueella on tarjolla niin JHL-opiston kursseja kuin aluetoimiston järjestämää koulutusta. Tilaisuudet ovat kestoltaan iltatilaisuuksista muutamaan päivään.

Edunvalvontakoulutus

Edunvalvontakoulutukset ovat JHL-opiston järjestämiä palkallisia kursseja ja niihin ilmoittaudutaan viisi (5) viikkoa ennen kurssia. Kursseille voi nyt ilmoittautua JHL:n koulutuskalenterin kautta.

Ammatilliset opintopäivät

Ammatilliset opintopäivät JHL-opiston järjestämiä kursseja ja niihin ilmoittaudutaan viisi (5) viikkoa ennen koulutustilaisuutta.

Yhden päivän ammatilliselta opintopäivältä peritään maksu 30 €/pvä. Kahden päivän koulutuksesta 100 €/2 päivää. Ennen koulutukseen ilmoittautumista tulee selvittää, kuka maksaa osallistumisen (työnantaja, yhdistys).

Aluetoimiston järjestämät koulutus- ja infotilaisuudet

Alueen omiin kursseihin lähetämme yhdistyksiin kutsun ilmoittautumislinkkeineen. Toivomme, että yhdistyksessä markkinoidaan kursseja/tilaisuuksia jäsenille ja aktiiveille.

Aluetoimiston kaksipäiväisistä kursseista laskutetaan 50 € majoittuva osallistuja, ilman majoitusta maksu on 25€.  Peruutusmaksu; ilmoittautumisajan jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan yhdistyksiä 30€/osallistuja. Sairastapauksissa ei peritä peruuttamismaksua.

Matkakulut korvataan seuraavasti: jos matkustat yksin omalla autolla maksetaan 50% kilometrikorvauksesta. Jos kyydissäsi on yksi tai useampi kyyditettävä, maksetaan valtion matkustusohjesäännön mukaisesti kilometrikorvauksena.