Siirry sisältöön

Puhtausalan ammattilainen, onko juuri sinulla mitä mahtavin pomo?

Nyt on hieno tilaisuus ilmoittaa loistotyyppi mukaan Puhtausalan esihenkilö -kilpailuun, ja samalla osoittaa arvostusta ja antaa aina niin tervetullutta palautetta tärkeää työtä tekevälle alan osaajalle.

JHL:ssä puhtauspalvelualan tähtiammattilaisia on paljon. Nyt sinä voit poimia heidän joukostaan mielestäsi erityisen ansiokkaan alan esihenkilön mukaan Puhtauspalvelualan esihenkilö – kilpailuun. Voittajalle on tiedossa kaksivuotinen pesti alan puolestapuhujana.

Ilmoita ihmeessä mukaan puhtauspalvelualan esihenkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot. Lisäksi hän on innostava ja pystyy luomaan hyvän työilmapiirin sekä tukee henkilöstöä. Tämä henkilö toimii tuloksekkaasti – niin suunnittelun kuin organisoinnin osalta. Samalla hän panostaa aktiivisesti alansa kehittämiseen.

Lue lisää ja tee oma ehdotuksesi kilpailusivulla viimeistään 27.11.2022!

Voittaja julistetaan Puhtausalan esihenkilö- ja asiantuntijapäivillä tammikuussa 2023 Helsingissä.