Ota yhteyttä

Ammattiliitto JHL:n jäsenpalvelu palvelee jäseniä ja yhdistyksiä kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Jäsenpalvelussamme on tällä hetkellä erittäin ruuhkautunut työtilanne. Tämä vaikuttaa mm. liittymislomakkeiden sekä jäsenyystietomuutosten käsittelyyn ja tietojen tallentamiseen/päivittämiseen rekisterissämme.

Pyydämme täyttämään lomakkeet huolella, koska puutteellisten tietojen käsittely viivästyttää käsittelyä.

Jäsenmaksun perintäsopimuksella pyydetyt maksutiedot ja viitteet lähetämme palkanlaskentaan käsittelyjärjestyksessä. Jäsenmaksun voi periä jäsenen palkasta sopimuksen mukaan ja tilittää sen jälkeen kun maksutiedot ja viitteet ovat tulleet.

Pahoittelemme tilannetta!

Jäsenyys- ja yhdistyspalveluiden yksikön erittäin ruuhkautuneen työtilanteen vuoksi jäsenpalvelun ja maksupalvelun puhelinaika on ma–to klo 9–11. Myös yksikköön tulleiden kirjallisten dokumenttien käsittelyssä on viiveitä.

Jäsenpalvelun puhelinpalvelu on poikkeuksellisesti suljettu 1.6.2022.

Jäsenpalvelun puhelinpalvelu numerossa 010 7703 430 on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–11.

Jäsenpalvelun yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa muun muassa jäsenmaksuvapautuksesta, eläköitymisestä ja yhteystietojen muuttumisesta. Voit myös tilata maksuviitteitä, perintäsopimuksen tai uuden jäsenkortin. Lomakkeella voit myös hakea yhdistyksen vaihtoa. HUOM! Lomake on suojattu.

Jos asiasi koskee ansiosidonnaista päivärahaa, hakemuksen käsittelyä tai maksatusaikataulua tai vuorotteluvapaata, ota yhteyttä suoraan työttömyyskassaan. Näin varmistat asian mahdollisimman nopean käsittelyn.

JHL:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste (pdf, 133 kt)

Voit olla yhteydessä ammattiliitto JHL:ään myös chatin välityksellä.

JHL-chatin tietosuojaseloste (pdf, 118 kt)