Kontakta kursrådgivningen

Har du en fråga som gäller JHL:s kurser? Kontakta förbundets kursrådgivning genom att fylla i e-blanketten på denna sida. Du kan också kontakta oss per telefon och e-post.

JHL:s kursrådgivning hjälper dig i frågor som gäller kurser och ansökan till kurser. Du når oss på telefonnummer 010 7703 510.

Telefonservicens öppettider: måndagar till torsdagar klockan 10.00-14.00.
Svenskspråkig telefonservice: måndagar till onsdagar klockan 10.00-14.00.

Övriga tider och i undantagssituationer ber vi er lämna ett ringbud eller ta kontakt med oss med blanketten nedan.

Kontaktblankett

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt och tar vid behov kontakt med dig.

Du ansöker om plats på kursen via JHL:s kurskalender, direkt via presentationssidan för respektive kurs eller genom att logga in på mittJHL med dina egna inloggningskoder. Du kan inte anmäla dig på kurs med kontaktblanketten.

Vi försöker ersätta resekostnaderna inom en månad efter kursens slut, beroende på anhopningen av ansökningar. Betalningsdagen är varje veckas fredag.

Kursrådgivningens kontaktblankett

Med den här blanketten kan du ta kontakt med JHL:s kursrådgivning. Fält märkta med asterisk (*) är obligatoriska. OBS! Blanketten är skyddad.

Kursförvaltningens kontaktblankett

Med den här blanketten kan du ta kontakt med JHL:s kursrådgivning. Fält märkta med asterisk (*) är obligatoriska. OBS! Blanketten är krypterad.
  • Ge ditt födelsedatum i forman dd.mm.åååå, t.ex. 12.12.1990. Obs. Inte personbeteckning.
    Om du vill komma i kontakt med oss med denna blankett, måste du godkänna den bifogade dataskyddsbeskrivningen. Du kan inte skicka information med denna blankett om du inte godkänner beskrivningen.

Dataskyddsbeskrivning, kursförvaltningens kontaktblankett (pdf, 109 KB)