Ruokapalvelujen vastuullisuustyö -kurssi, 2 pv
Ruokapalvelujen vastuullisuustyö on tärkeää tekemistä ja sitä tulee kehittää jatkuvasti. Vastuullisuustyö vaatii tekojen lisäksi tavoitteita ja niiden seuraamista, ehkä vastuullisuusohjelmaa. Näkyväksi tekeminen on tärkeää vastuullisuustyössä eli tarvitaan hyvää viestintää. Mm. näitä aiheita käsitellään ravitsemisalan työntekijöille ja esimiehille tarkoitetulla Vastuullisuustyö-kurssilla.
ke 26.11.2025 | |
---|---|
10:00 – 10:45 |
Kurssin aloitus, tervetuloa kurssille, esittelyt
Vesala Meeria |
10:45 – 11:30 |
Millainen on vastuullinen ruokapalvelu ja miksi vastuullisuus on tärkeää paikallisesti, valtakunnallisesti ja globaalisti?
Kojo Margit, Ruokapalvelun ja ravitsemusalan koulutus- ja kehittämiskonsultti |
11:30 – 12:15 |
Lounas
|
12:15 – 13:00 |
Vastuullisuusajattelun kehityksestä, mikä on muuttunut?
Kojo Margit |
13:00 – 13:45 |
Workshop: Keskustelua oman toimipaikan vastuullisuudesta
Kojo Margit |
13:45 – 14:15 |
Siirtyminen Antell Akavatalon lounasravintolaan vierailulle
|
14:15 – 15:00 |
Päiväkahvi ja alustus Antell yrityksen vastuullisuuden ideaan
Vento Pekka, Antell Akavatalo |
15:00 – 16:30 |
Tutustuminen Antell Akavatalon lounasravintolan ruokapalvelujen vastuullisuustyöhön
Vento Pekka, Antell Akavatalo |
16:30 – 17:30 |
Päivällinen
|
to 27.11.2025 | |
---|---|
08:30 – 09:15 |
Hankinnan ja varastoinnin vastuullisuus
Kojo Margit, Ruokapalvelun ja ravitsemusalan koulutus- ja kehittämiskonsultti |
09:15 – 10:00 |
Tuotannonvastuullisuus
Kojo Margit |
10:00 – 10:45 |
Ruoan tarjoiluvastuullisuus
Kojo Margit |
10:45 – 11:30 |
Laatuvastuullisuus, erilaiset laatukriteerit ja -mittarit
Kojo Margit |
11:30 – 12:15 |
Lounas
|
12:15 – 13:00 |
Taloudellinen vastuullisuus
Kojo Margit |
13:00 – 13:45 |
Henkilöstön valmiusvastuullisuus
Kojo Margit |
13:45 – 14:15 |
Kahvi
|
14:15 – 15:00 |
Tilaajan vastuullisuus
Kojo Margit |
15:00 – 15:45 |
Kurssin päätös, ammattialaverkostot
Vesala Meeria |