Gå till innehållet

Förhandlingsresultat för arbetscentralerna

Vi informerar mer om förhandlingsresultatet när parternas beslutande organ har godkänt det.

Ett förhandlingsresultat om kollektivavtal för arbetscentralerna och de arbetscentraler som omvandlats till bolag har uppnåtts fredagen den 4 februari. Vi informerar mer om förhandlingsresultatet då parternas beslutande organ har godkänt det.

Arbetscentralerna är privata verksamhetscentraler som erbjuder rehabiliterande arbete eller terapiarbete för personer med nedsatt arbetsförmåga. Arbetstagarna representeras i kollektivavtalet av JHL och arbetsgivaren av Servicearbetsgivarna Palta.

Arbetscentralernas tidigare avtal var 12 månader långt.

P.S. Vid vilket bord förs den hetsigaste debatten? Vad är redan klappat och klart? Läs om förhandlingsläget för alla JHL:s branscher på sidan jhl.fi/sv/forhandlingslaget.