Gå till innehållet

Igen en ny förmån för JHL-medlemmarna: Hyr bil förmånligt för semesterresa eller vardagskörning

Bästa medlem, ditt fackförbund JHL erbjuder dig igen en ny medlemsförmån. Nu får du kännbar rabatt på biluthyrningen Green Motion, då du behöver bil för en semesterresa eller vardagskörning.

Som medlem i JHL kan du köra bil smidigt och förmånligt. Biluthyrningen Green Motion erbjuder dig alltid minst 15 procents rabatt på uthyrningspriset. Rabatten gäller vid alla verksamhetsställen i Finland. Använd koden JHLAUTO15 vid bokningen.

Kom också ihåg att du kan tanka förmånligt på Teboil.

Du kan göra stora inbesparingar på bilkörning då du tankar bensin och diesel vid Teboils bensinstationer. Med JHL:s medlemskort får du rabatt på bränsle vid Teboils bensinstationer och automatstationer med undantag av Teboil Express -automatstationerna.

Bekanta dig med alla medlemsförmåner och anslut dig som medlem i fackförbundet JHL redan idag!