Gå till innehållet

JHL:s regionkontor i Egentliga Finland och Satakunta slås ihop från och med 1.1.2021

JHL:s regionkontor i Egentliga Finland och Satakunta slås ihop. Från och med 1.1.2021 är regionkontorets namn Sydvästra Finlands regionkontor. Verksamhetsställena i både Åbo och Björneborg kvarstår.

JHL:s regionkontor i Egentliga Finland och Satakunta sammanslås den 1 januari 2021 till Sydvästra Finlands regionkontor. De nuvarande verksamhetsställena på Allégatan i Åbo och Isolinnankatu i Björneborg fortsätter som hittills. Kontaktuppgifterna till regionkontorets personal och telefonnummer förblir som förut.

Till följd av sammanslagningen förenas webbsidorna för Egentliga Finlands regionkontor och Satakunta regionkontor till webbsidor för Sydvästra Finlands regionkontor. På Sydvästra Finlands regionkontors webbsidor finns för närvarande ännu en indelning i Egentliga Finland och Satakunta.

Från och med ingången av år 2021 har JHL åtta regionkontor med totalt tio verksamhetsställen.