Gå till innehållet

Bästa medlem i JHL, håll ett öga på din post: Bara en vecka kvar till röstningen, valbreven är redan på väg!

Bästa medlem i fackförbundet JHL, nu lönar det sig verkligen att rösta! När du röstar i JHL-valet kan du vinna ett presentkort på tusen euro eller en elcykel. Du kan rösta från och med 7.2 ända fram till 1.3.

Snart är det dags att besluta vilka som utövar den högsta makten i fackförbundet JHL under de kommande fem åren.  Representantskapets 120 medlemmar väljs i JHL-valet, och röstningstiden börjar måndagen den 7 februari.

Genom att rösta deltar du även i en utlottning av fem presentkort på 1 000 euro och tre elcyklar!

Kom ihåg att rösta i tid

Du kan antingen rösta elektroniskt eller skicka in din röstsedel per post. I valbrevet som har skickats till alla JHL-medlemmar i januari får du röstsedeln, svarskuvertet och kandidatlistan. Använd kandidatlistan eller valkompassen för att hitta en lämplig kandidat och använd din röst. JHL:s valkompass öppnas den 7 februari, samtidigt som röstningstiden börjar!

Den elektroniska röstningen är öppen fram till den 1 mars klockan 12. Rösta på adressen jhl.fi/val22.

Poströstningen slutar betydligt tidigare. Om du vill rösta per post, posta valkuvertet senast den 18 februari.