Työsuojeluvaalit 2017

Useilla työpaikoilla käydään tulevana syksynä työsuojeluvaalit. Työturvallisuus ja työhyvinvointi tarvitsevat tekijänsä.

Kunta-alalla, seurakunnissa ja useilla yksityissektorin työpaikoilla työsuojeluvaalit käydään loka–joulukuussa 2021. – Siis tulevana syksynä!

Kunta-alalla työsuojeluvaltuutettujen ja työsuojeluasiamiesten toimikausi on neljä vuotta ja valtion ja yksityissektorin työpaikoilla kaksi  tai neljä vuotta.

Haemme hyviä tyyppejä työsuojeluun!

JHL hakee työsuojeluvaltuutettujen, varavaltuutettujen ja työsuojeluasiamiesten tehtäviin hyviä tyyppejä, joilla on halua edistää oman työpaikan hyvinvointia.

JHL:lle on tärkeää, että sen omat jäsenet pääsevät vaikuttamaan  heidän työhyvinvointiinsa kuuluviin asioihin.

Tehtävissä mielellään jatkavien rinnalle tarvitaan myös uusia toimijoita.

Tutustu työsuojeluvaltuutetun tehtäviin ja oikeuksiin!

Kutsumme sinut

JHL haluaa edistää työpaikkojen hyvinvointia – ja kutsuu Sinut mukaan yhteiseen työhön. Tarjoamme työsuojelutoimijoille vankan koulutuksen.

Työsuojelutehtävässäsi sinulla on oikeus kouluttautua työsuojeluasioihin, jolta ajalta saat täyden palkan. JHL:n jäsenille maksuton koulutus sisältää täysihoidon matkakuluineen.

Asetu ehdolle työsuojeluvaaleissa

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä oman työpaikkasi nykyiseen työsuojeluvaltuutettuun tai luottamusmieheen. – Jos et tiedä, keitä he ovat, kysy lähimmästä JHL:n aluetoimistosta.

Tule mukaan mielenkiintoiseen ja antoisaan työhyvinvointityöhön! Työsuojeluvaltuutettuna vaikutat omaan ja työkavereidesi työympäristöön ja työoloihin.

Valintaohjeet

Vaalit käynnistää työpaikan työsuojelupäällikkö. Työsuojeluvaalin käytännön toteuttamista varten on laadittu valintaohjeet.

Vaalimateriaalia yhdistyksille