Hyvissä käsissä -kunniamaininta

Tiedätkö JHL:n aloilta ammattilaisen, joka ansaitsisi JHL:n Hyvissä käsissä -kunniamaininnan? Ilmianna hänet meille! JHL haluaa palkita hyvän tekijän.

JHL:n tähtiammattilaiset ottavat vastaan uuden ihmisenalun ja ovat  usein myös viimeisenä läsnä, kun elämä sammuu.

He myös auraavat kotikatusi, siivoavat koulut ja kirjastot, laittavat lapsille ja vanhuksille ruokaa, auttavat vammaisia selviämään arjesta, torjuvat koronatartuntoja, tukevat oppimista kouluissa ja ovat mukana ylipäänsä kaikkialla, mistä löydät julkisia palveluta.

Työn tekemistä ohjaa usein auttamisen halu ja tarve luoda toiselle ihmiselle hyvä elämä niistä lähtökohdista käsin, jotka tällä on.

Hyvissa_Kasissa_kunniamaininta_JHL

Tiedätkö sinä henkilön tai tahon, joka ansaitsisi Hyvissä käsissä -kunniamaininnan?

Ilmianna hänet tai tämä taho meille! Täytä lomake ja näin olet paljastanut yhden, jolle voimme myöntää Hyvissä käsissä -kunniamaininnan.

Hyvissä käsissä -kunniamaininta

Tällä lomakkeella ehdotetaan Hyvissä käsissä-kunniamaininnan saajaa. HUOM! Lomake on suojattu.
  • Ehdota henkilöä, työpaikkaa tai projektiryhmää.
    Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella, sinun on hyväksyttävä oheinen tietosuojaseloste. Et voi lähettää tietoja tällä lomakkeella, jos et hyväksy selostetta.

Lue tietosuojaseloste oheisesta linkistä.

Tietosuojaseloste, hyvissä käsissä kunniamaininta (pdf, 36 kt)

Miksi tarinat, jotka saavat ihmiset jaksamaan, saavat vähemmän huomiota?

Näkyvyyden ansaitsevat tarinat, joissa ihmiset ylittävät itsensä päivä toisensa jälkeen, ja työ tehdään kiireen keskellä niin hyvin kuin mahdollista.

Ihmiset, jotka ovat näiden tarinoiden takana, ansaitsevat huomion!

Se, mihin kiinnitämme huomiomme, kasvaa.

Etsitään  ja tuodaan esiin niitä henkilöitä, yhteisöjä, kampanjoita ja projekteja, jotka omalla työllään varmistavat joka päivä, että olemme hyvissä käsissä. Sen he ne ovat ansainneet. Vähintään sen.