Virtaa varhaiskasvatukseen -messut

Hyvä JHL:n varhaiskasvatuksessa työskentelevä jäsen!

Tervetuloa ammattiliitto JHL:n järjestämään varhaiskasvattajien omaan Virtaa varhaiskasvatukseen -messutapahtumaan, jossa pääset nauttimaan ajankohtaisesta ohjelmasta ja viihtymään muiden alan ammattilaisten seurassa.

Helsinki,  26.8.2023 klo 10-15
JHL-talo,  Sörnäisten rantatie 23
Ilmoittaudu

Tampere 2.9.2023 klo 10–15
Monitoimitalo13, Pellavatehtaankatu 4
Ilmoittaudu

Ohjelmassa on kiinnostavia ammattialaasi liittyviä luentoja:

  • Avaimia hyvään työpäivään esittelee työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka
  • Suomen Vanhempainliitto luennoi aiheesta Lapsen tuki varhaiskasvatuksessa.

Ihania vinkkejä askarteluun ja kukka-asetelmiin

Luvassa on opastusta ja askartelua heijastintyöpajassa, jonka vetää mainio @tuunaajamutsi. Tee oman mielen mukainen heijastin kierrätysmateriaalista ja CE hyväksytystä heijastinkankaasta.

Tuunaajamutsi järjestää kestävän kehityksen kädentaitoaktiviteetteja, joissa yhdistyy kiertotalous, luovuus ja mielen hyvinvointi. Vähemmän jätettä, enemmän tuunausta!

Kukkasidontaa pääsee harjoittelemaan ohjatusti 40 ensin ilmoittautunutta sekä Helsingissä että Tampereella. Ilmoittaudu kipin kapin niin varmistat paikkasi!

Ja koska ollaan messutapahtumassa, paikalla on useita eri tuote- ja toimintaesittelypisteitä. Tule ihmeessä mukaan poimimaan itsellesi ja työhösi ideoita ja uutta virtaa alkavaa syksyä silmällä pitäen.

Mukana on myös Vakuutusyhtiö Turva, joka on jokaisen JHL.n jäsenen oma vakuuttaja.

Ilmoittautumislinkkien takaa löydät päivien tarkemman ohjelman. Tapahtuma on kaikille maksuton.
Helsinki
Tampere

HUOM!
Myös Pohjois-Suomen varhaiskasvattajille on tiedossa vastaavanlainen varhaiskasvattajien päivä 9.9.2023. Rovaniemen tapahtumaan tulee myöhemmin erillinen ilmoittautumislinkki, kun ohjelma varmistuu. Laita päivämäärä kuitenkin jo kalenteriisi!