Stressi kuriin webinaari

Jatko-osa aiemmalle “Sano ei stresille” -webinaarille! Etkö osallistunut aiempaan? Se ei haittaa! Vaikka teema on sama niin sisällöt eroavat! Tämä webinaari keskittyy aiempaa enemmän käytännön työkaluihin.

Joten… Tuntuuko sinusta, että elämässä on jatkuvaa taistelua stressin, kiireen ja jopa kiukun ja toistuvan väsymyksen kanssa? Oletko huomannut että stressi, uupumuksen tunteet ja mielenterveyden haasteet ovat osa laajempaa yhteiskunnallista ilmiötä. Tämä webinaari tarjoaa sinulle paitsi syvällistä ymmärrystä stressinhallinnasta, myös käytännönläheisiä harjoituksia, jotka auttavat sinua löytämään onnellisuutta ja hyvinvointia – myös niissä haastavissakin olosuhteissa.

Osallistuttuasi saat käyttöösi ilmaisen työkirjan, joka sisältää omatoimisia harjoituksia, joita voit soveltaa päivittäiseen elämääsi. Liity mukaan ja opi, kuinka voit löytää rauhaa ja onnellisuutta, vaikka ympärilläsi myllertäisi. Näytän sinulle, kuinka voit ottaa elämääsi enemmän omaan hallintaan ja lisätä hyvinvointia niin itsellesi kuin läheisillesikin.

Lyyti linkki https://www.lyyti.in/SHW6865