Siirry sisältöön

Yhdistysten digiloikka – varmuutta laitehallintaan, lähiopetus, Kuopio

Ajankohta:

7.11.2020

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

19.10.2020

Paikka:

Kuopio Lapland Hotels


Tapahtuman kuvaus
Ohjelma

JHL käynnistää lokakuussa JHL-yhdistyksille suunnatun Yhdistysten digiloikka verkkokokouksiin -koulutushankkeen. Maksuton koulutus on suunnattu kaikille JHL-yhdistyksille.
On suositeltavaa, että jokaisesta JHL-yhdistyksestä osallistuu ainakin yksi edustaja koulutukseen. Yhdistyksestä voi osallistua myös useampia henkilöitä. Tavoitteena on, että kaikki koulutuksen käyneet yhdistykset hallitsevat etäkokouksen järjestämisen ja verkkotyöskentelyn perusteet.

Lähikoulutukset järjestetään pienissä ryhmissä alueellisena koulutuksessa, turvavälit ja tehostettu hygienia huomioiden. Lähikoulutusjaksoa suositellaan kaikille, joilla on epävarmuutta laitteiden käytössä.

Haethan koulutuspaikkaan, joka on lähinnä omaa paikkakuntaa. Kunkin aluetoimiston alueella järjestetään lähikoulutusjakso.

 
Sisällöt:
• laitteen hallinta
• tiedostojen hallinta
• verkkoyhteydet
• tietokoneen ääni ja kuva (kuulokkeiden ja mikrofonin käyttö)
• Office 365 / Teams -ohjelman asennus

Yhdistysten digiloikka verkkokokouksiin  – koulutuskokonaisuus koostuu (a) aloituswebinaarista, (b) alueellisista lähikoulutusjaksoista sekä (c) etäopetuksena toteutettavista koulutusjaksoista. 
Lähikoulutusjaksot toteutetaan alueellisena koulutuksena pienille ryhmille turvavälit ja tehostettu hygienia huomioiden. 
 
Huomioithan, että ilmoittautuessasi lähikoulutusjaksolle ilmoittaudut asuinpaikkaasi lähimmän paikkakunnan koulutukseen. Näin vältämme turhaa matkustamista. Huomioithan, että aloitustilaisuus ja alueellinen lähikoulutusjakso ovat valinnaisia. 
Voit siis halutessasi osallistua ainoastaan etäkoulutusjaksoille. Aloitustilaisuuteen osallistuminen on kuitenkin suositeltavaa. Lisäksi muistathan ilmoittautua jokaiseen koulutukseen erikseen:
 
– aloituswebinaari (valinnainen, suositeltava)
– alueellinen lähikoulutus (valinnainen)
– etäkoulutus 12.11. Etäkokouksen tekniikka ja kokoukseen osallistuminen, webinaari (muista ilmoittautua)
– etäkoulutus 18.11. Etäkokouksen järjestäminen, webinaari (muista ilmoittautua)
– etäkoulutus 26.11. Etäkokouksen kokouskäytännöt ja päätöksenteko, webinaari (muista ilmoittautua)
– etäkoulutus 3.12. Yhdistysten digiloikka – Asiakirjojen hallinta, pilvipalvelut ja tietosuoja, webinaari (muista ilmoittautua)
Ei vielä tarkempaa kuvausta ohjelmasta.

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Koulutuksen aihe:

Järjestökoulutus

Järjestäjä:

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry