Siirry sisältöön

Tulevaisuusseminaari, 2 pv hybridikoulutus

Ajankohta:

10. - 11.3.2022

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

31.01.2022

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus
Seminaarin tarkoituksena on tarkastella moninäkökulmaisesti yhteiskunnan ja työelämän tulevaisuuden muutoksia sekä ennakoimattomien muutosten vaikutusta oman työpaikan sekä oman henkilöstön edustajan työhön. Tavoitteena on teoreettisten hahmotusten lisäksi jakaa osallistujien kesken omia kokemuksia, hyviä käytäntöjä ja kokeiluja sekä saada sytykkeitä omaan ajatteluun ja toimintaan.

Kurssi on toteutetaan hybridikoulutuksena. Osa osallistuu lähiopiskeluun paikan päällä ja osa etäopiskeluun käyttämällä selainpohjaista verkko-oppimisympäristöä sekä videoneuvotteluohjelmaa. Kurssi on rakennettu, niin että voit valita käytätkö opiskeluun tietokonetta, puhelinta tai tablettia – mitään asennuksia tai lisäohjelmia ei tarvita.  Mikäli osallistut tietokoneella, tarvitaan kuulokkeet ja mikrofoni. Materiaali toimii kaikissa välineissä ja opiskelu on pyritty tekniikan kannalta tekemään mahdollisimman helpoksi. 

Kurssi soveltuu kaikille toimialoille ja on tarkoitettu työpaikkojen henkilöstön edustajille oman koulutussopimuksen mukaisesti. 

Ei vielä tarkempaa kuvausta ohjelmasta.

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Koulutuksen aihe:

Yhteistoimintakoulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto